Cadde Survivor Turabi gelen mesajlara isyan etti: Acun abi beni kurtardı!

Survivor Turabi gelen mesajlara isyan etti: Acun abi beni kurtardı!

07.04.2024 - 13:47 | Son Güncellenme:

'Survivor All Star 2024'e sağlık sorunları nedeniyle veda eden Turabi Çamkıran, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Eski şampiyon, son olarak "Adaya dönecek misin?" mesajlarına tepki gösterdi. Sakatlıklarını tek tek sayan Survivor Turabi, Acun Ilıcalı'nın tüm imkanları seferber ettiğini de belirtti.

Survivor Turabi gelen mesajlara isyan etti: Acun abi beni kurtardı

Turabi Çamkıran, parkur performansı ve adada girdiği diyaloglar ile Survivor'un en dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

Dört kez katıldığı Survivor'ın 2014 ve 2015 sezonlarında şampiyonluk kazanan, 2019'da ABD'de mücadele ettiği 'The Challenge: War of the Worlds' yarışmasında da büyük ödülün sahibi olan Turabi Çamkıran, geçtiğimiz ay geçirdiği sakatlık sebebiyle Survivor All Star 2024'e veda etmişti.

 

"BAZILARINIZA KÖTÜ BİR HABERİM VAR"

Sağlık durumu sevenleri tarafından merak edilen sporcu, son olarak iyileştiğini ve taburcu olduğunu açıklarken şu sözleri kullanmıştı:

Bazılarınıza kötü bir haberim var. Ben iyiyim. Yine ölmedim. Sonunda taburcu oldum. Ölmez sağ kalırsam eğer tüm kıtalarda şampiyon olacağım inşallah.

HER SÖYLEDİĞİ GÜNDEM OLUYOR

Survivor adasından döndüğünden beri sık sık sosyal medya hesabında yayınladığı gönderilerle adından söz ettiren Turabi, son olarak Poyraz'ın elenmesiyle ilgili konuşmuş ve adada en tehlikeli gördüğü 3 yarışmacıyı açıklamıştı. Yarışmacı konuyla ilgili:

Haberin Devamı

'Yiğit'e ve sevenlerine geçmiş olsun. Güzel bir renkti Survivor için... Erken elenmesine gerçekten üzüldüm. Bir başka sezon daha güçlü döneceğine eminim. Bana göre Survivor'ın en tehlikeli 3 yarışmacısı Berna, Hakan ve Sercan'dır. Survivor'ın en tehlikeli ve gerçek oyunları düellodur. Ve saydığım üçlü sürekli oradalar. Her seferinde daha da güçlenerek çıkıyorlar oradan. Hiç oraya girmemiş birisinin bu üçlüyü yenmesi hiç kolay olmayacaktır, eğer adın Turabi, namın Turbo değilse.' demişti.

"100 DEFA AÇIKLADIM"

Turabi, sakatlıkları nedeniyle bir anda Survivor'u terk etmek zorunda kalmıştı. Yarışmacı, sosyal medya hesabından: 'Adaya geri dönecek misin?' sorularına isyan etti. Performansıyla göz dolduran isim: Sevgili severlerim. Artık bu konuyu sormak için mesaj atmayın! 100 defa açıkladım! Son kez açıklıyorum!' diyerek kafa karıştıran sorulara yanıt verdi.

Survivor Turabi gelen mesajlara isyan etti: Acun abi beni kurtardı

"TÜM İMKANLARI SEFERBER ETTİ"

Yarışmada az daha dursa ciğerlerinin iflas edeceğini açıklayan Turabi "Acun abi her ne kadar haz etmese de benden tüm imkanları seferber etti ve kurtardı beni. İyileşirsem geri dönme şansım vardı ama maalesef olmadı" dedi.

Survivor Turabi gelen mesajlara isyan etti: Acun abi beni kurtardı