Cadde ‘Türk erkeğini daha denemedim’

‘Türk erkeğini daha denemedim’

18.01.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Victoria’s Secret meleği Maryna Linchuk, İzmir’de defileye çıktı. Dünyaca ünlü model, Türk erkekleriyle ilgili soruya, “Daha denemedim” diyerek esprili bir yanıt verdi

‘Türk erkeğini daha denemedim’

IF Wedding Fashion 2018 kapsamında İzmir’de düzenlenen AlfaBeta SS 18 Couture defilesine çıkan Victoria’s Secret meleği Maryna Linchuk, güzelliğiyle izleyenleri büyüledi. Ayşe Hatun Önal ve Merve Büyüksaraç’ın aralarında bulunduğu 30 modelle podyuma çıkan Linchuk, “Kıyafetler içinde kendimi prenses gibi hissettim” dedi. Çocukken Türkiye’ye sık geldiğini söyleyen model, “Annemin taktığı bileklikte nazar boncuğu vardı. Çok iyi biliyorum ve nazara inanıyorum” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

İstanbul, İzmir, Antalya ve Marmaris’e gittiğini ve Türk yemeklerini çok beğendiğini dile getiren Linchuk, “Herkes arkadaşça davrandı. Organizasyondan ve İzmir’den çok keyif aldım” açıklamasını yaptı. Model, gazetecilerin “Türk erkeklerini nasıl buldunuz?” sorusuna ise, “Henüz denemedim” diye cevap vererek espri yaptı. Önal ise finalde birlikte yürüdüğü modelle ilgili, “Linchuk’la aynı podyuma çıkmak çok keyifliydi. Kendisi, sıcakkanlı biri” dedi.

‘Türk erkeğini daha denemedim’