Cadde Türkü Turan tatil sezonunu açtı

Türkü Turan tatil sezonunu açtı

14.06.2022 - 19:32 | Son Güncellenme:

Son olarak 'Seni Çok Bekledim' adlı dizide rol alan ve uzun süredir ekranlardan uzak olan Türkü Turan, tatil sezonunu Muğla'da açtı. Güzel oyuncu, yeşil bikinisinin üzerine giydiği pareo ile verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu.

Türkü Turan tatil sezonunu açtı

Daha önce 'Dolunay', 'Öyle Bir Geçer Zaman ki', 'Acı Aşk', 'Bir Litre Gözyaşı', 'Seni Çok Bekledim' gibi yapımlarda rol alan ve bir süredir herhangi bir projede rol almayan Türkü Turan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. 

Haberin Devamı

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimlerden biri olan 37 yaşındaki Türkü Turan, tatil sezonunu Muğla'da açtı. Bikinisinin üzerine pareo giyen ünlü isim, objektif karşısında verdiği pozları sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı.

"MUTLU BİR BİREY"

Daha önce verdiği bir röportajda; hayalinin bir gün, hikayesini yazdığı bir dizide ya da filmde oynayabilmek olduğunu söyleyen Turan, gönderisine "Doğal ortamına kavuşmuş mutlu bir birey"  ifadelerini not düştü.

Güzel oyuncunun paylaşımına, kısa sürede binlerce beğeni ve "Bu ne güzellik", "Yakıyorsun", "Keyifli tatiller" gibi yorumlar geldi.

Türkü Turan tatil sezonunu açtı