Cadde Tweet attı ortalık karıştı

Tweet attı ortalık karıştı

14.07.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Son olarak ‘Kurtlar Vadisi Pusu’ dizisinde ‘Adil Eşrefoğlu’ karakterini canlandıran Kuzey Vargın’ın yoğun bakımda olduğu haberleri gerçeği yansıtmadı

Tweet attı  ortalık karıştı

Son dönemde ünlü isimlerin sağlık sorunlarıyla ilgili haberleri paylaşan Onur Akay’ın önceki akşam Twitter’da paylaştığı tweet ortalığı karıştırdı. İki sene önce Parkinson hastalığı nedeniyle zaman zaman bilinç kaybı yaşayan Kuzey Vargın (76) için Akay, “Marmaris’te yoğun bakıma kaldırıldı ve yaşam mücadelesi veriyor” yazdı. Kısa sürede yayılan haberin ardından oyuncunun damadı Barış Yamak, söylentileri yalanladı. Yamak, “Haber kesinlikle doğru değil. İki yıldır hastalığıyla ilgili sorunlar var ama evinde dinleniyor. Haberi gördükten sonra babamla konuştum. Babam, ‘Beni bir türlü öldüremediler’ diye espri yaptı. Eşim Tuğçe dokuz aylık hamile... Ya haberi internet sitelerinden görseydi ne olacaktı?” diyerek sitem etti.

Haberin Devamı

‘Büyük hata yaptım’

Akay ise, “Paylaşımlarına güvendiğim meslektaşım Nihal Arda, Kuzey Vargın’ı hastanede ziyaret ettiğini ve yaşam savaşı verdiğini Facebook’tan paylaştı. Bende sayfama yazarak dua istedim. İlk defa bir haberi araştırmadan yazdım. Büyük bir hata yaptım. Kuzey Bey’den, ailesinden ve tüm hayranlarından özür dilerim” dedi.