Cadde Üç Kuruş 2. son bölümde neler yaşandı? Üç Kuruş dizisi 2. son bölüm nasıl izlenir?

Üç Kuruş 2. son bölümde neler yaşandı? Üç Kuruş dizisi 2. son bölüm nasıl izlenir?

09.11.2021 - 11:54 | Son Güncellenme:

Show TV ekranında yayımlanan yeni dizi Üç Kuruş 2. bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Pazartesi akşamları ekrana gelen Üç Kuruş dizisi son bölümde Efe komiser, Roman mahallesine dadanan katilin peşine düşerken Kartal ile bir anlaşma yapar. Mesut ve Kartal arasında yaşanan gerilim Nezih'in araya girmesi ile son bulur. Nezih, Kartal'ın fişini çekse de Kartal bu durumu kabullenmeyecektir. İşte Üç Kuruş dizisi 2. son bölüm izleme ekranı...

Üç Kuruş 2. son bölümde neler yaşandı Üç Kuruş dizisi 2. son bölüm nasıl izlenir

Pazartesi akşamları ekrana gelen yeni dizi Üç Kuruş 2. bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Oyuncu kadrosu ve konusu ile büyük beğeni toplayan Üç Kuruş dizisi ekrana gelen son bölümde peş peşe işlenen cinayetlerin ardından ilk bölümde Efe'nin babası gibi gördüğü Halit komiser vurulur ve hayatını kaybeder. Efe kendisini Halit komiserin katilini bulmaya adar. Kartal ile anlaşma yapan Efe komiser, Halit'in katilini bulana kadar beraber hareket etme kararı alır. Son olarak mahallenin liderinin oğlu olarak bilinen Mirsad'ın ölmesi ile ortalık yeniden bir kez daha karışır. Kartal istemeyerek de olsa Efe ile bu konuda beraber haraket edeceklerine el sıkışır.

Haberin Devamı

Üç Kuruş dizisi son bölümde Mesut ve Kartal arasında yaşanan yasa dışı bahis kavgasına Nezih dahil olur. Nezih, Kartal ile yaptığı görüşmede Kartal'ın fişini çeker. Kartal'a yeniden Mesut'un ayak işlerini yapması talimatını verir. Kartal ise yürüdüğü yolları yeniden yürümeye hiç niyetli değildir.

ÜÇ KURUŞ SON BÖLÜM KESİNTİSİZ İZLEME EKRANI

Üç Kuruş dizisi ekrana gelen 2'inci bölümü Show TV internet sitesi üzerinden izleyebilirsiniz