Cadde ÜÇ KUŞAK TATİLDE

ÜÇ KUŞAK TATİLDE

11.08.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

.

ÜÇ KUŞAK TATİLDE

Koç Holding eski CEO’larından Bülent Bulgurlu ve eşi Vera Bulgurlu, kızları Nina Lodrik, torunları Serena ve Rayna’yla Bodrum’da tatil yaptılar. Vera Bulgurlu torunlarını alarak Türkbükü sahilinde dolaştıktan sonra küçük torunu Rayna’ya yemek yedirmeye çalıştı. Küçük Rayna yemek yememek için naz yapınca, aile büyükleri devreye girdi.

Haberin Devamı

Hep aynı pozlar
Yaz boyunca Bodrum’da tatilini sürdüren Pınar Altuğ, önceki gün Princess Otel’in iskelesinde güneşlenirken görüntülendi. Denize girip çıktıktan sonra bikinisi değiştiren Pınar Altuğ ardından eşi Yağmur Atacan ile alışverişe çıktı.

Karaya ayak bastıHer yıl olduğu gibi bu yaz da tatil için Bodrum’u seçen Selma Türkeş, önceki gün Bodrum Divan Palmira Otel’e zodyak ile gelirken görüntülendi. Bütün gününü teknede geçiren Selma Türkeş, akşam üzeri Türkbükü sahilinde alışveriş yapmaktan çok keyif aldığını söyledi.

ÇEŞME’DE HAYAT GÜZEL
Gündüz feneri gibi
Şarkıcı Ebru Polat, Alaçatı Tuval restoranda arkadaşlarıyla yemek yedi. Daha sonra Alaçatı sokaklarında dekolteli elbisesiyle alışveriş yapan Polat’ın kırmızı ruju da bir hayli dikkat çekiciydi.

Haberin Devamı

Utangaç sevgili
Yaz sezonunun büyük bir kısmını Çeşme’de geçiren Tuğba Özerk yeni bir aşka yelken açtı. Alaçatı’da bir restoranda yemek yerken objektiflere takılan Tuğba Özerk’in yeni sevgilisi utanarak yüzünü gizlemeye çalıştı.