Cadde Ufuk Beydemir: Sevgilim evde birden beni görünce korkuyor!

Ufuk Beydemir: Sevgilim evde birden beni görünce korkuyor!

01.09.2022 - 12:04 | Son Güncellenme:

'Ay Tenli Kadın' parçasıyla adını geniş kitlelere duyuran Ufuk Beydemir, geçtiğimiz temmuz ayında İpek Filiz Yazıcı'ya evlilik teklifinde bulunmuştu. Şarkıcının teklifine 'Evet' yanıtını veren oyuncu, müjdeli haberi "Mutluluğumuzu sizinle paylaşmanın zamanı geldi" sözleriyle duyurmuştu. Evlilik hazırlığında olan ikiliden Beydemir, eğlenceli tweetleri ile sosyal medyada gündem oldu.

Ufuk Beydemir: Sevgilim evde birden beni görünce korkuyor

'Aşk101' dizisinde hayat verdiği 'Işık' karakteriyle şöhreti yakalayan İpek Filiz Yazıcı ile yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan Ufuk Beydemir, şimdilerde düğün hazırlığı yapıyor. 57 bin takipçisinin bulunduğu Twitter hesabından yayınladığı mesajlar ile dikkatleri üzerine çeken 30 yaşındaki müzisyen, "İnek Şaban gibi çan kolye takıp evde gezmem yakındır" dedi.

Haberin Devamı

Sevgilimle farklı odalardayken odadan odaya geçince birden beni görünce korkuyor. Sessiz yürüyormuşum çok. 'Önden seslenip öyle gel' dedi, denedik o da olmadı. İnek Şaban gibi çan kolye takıp evde gezmem yakındır.

"DURMAKSIZIN SESLENEREK YÜRÜYECEKMİŞİM"

Ünlü şarkıcı, ikinci mesajında ise "Önden seslenme işinin işe yaramayacağını ben söylemiştim zaten. Ses de birden gelen bir şey ya çünkü. İlk harekete başladığım yerden durmaksızın seslenerek yürüyecekmişim, öyle olurmuş" ifadelerini kullandı.

Ufuk Beydemir: Sevgilim evde birden beni görünce korkuyor

"EV DÜZME SAVAŞINDA YIKILMAYACAĞIZ"

Düğün hazırlıklarını başlayan İpek Filiz Yazıcı ile Ufuk Beydemir'den geçtiğimiz haftalarda yeni bir fotoğraf gelmişti. Sevgilisiyle verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sunan güzel oyuncu, Instagram gönderisine, "Ev düzme savaşında birbirimize dayanacağız sevgilim, pes etmeyeceğiz, dik duracağız, yıkılmayacağız" notunu düşmüştü.

Ufuk Beydemir: Sevgilim evde birden beni görünce korkuyor


"ERKEN EVLENİLMELİ, BERABER BÜYÜMELİ"

İpek Filiz Yazıcı, Google’da hakkında en çok sorulan soruları yanıtlamıştı. 20 yaşındaki oyuncu, “Küçüklüğümden beri evli, mutlu ve çocuklu olmayı isteyen biriydim. Evcilik çok oynardım. 30 yaşına kadar gitmemeli, daha erken evlenilmeli. Beraber büyümeli” şeklinde konuşmuştu.