Cadde Uğur Aslan, Kız Kardeşim Köyü için sahnede

Uğur Aslan, Kız Kardeşim Köyü için sahnede

28.12.2023 - 11:31 | Son Güncellenme:

Ünlü sanatçı Uğur Aslan, depremzede kanser hastaları için Pİ Kadın Kanserleri Derneği tarafından Hatay’da kurulan Kız Kardeşim Köyü için sahneye çıktı. Bilet gelirlerinin tamamı Pİ Kız Kardeşim Köyü’nün ihtiyaçları için kullanılacak gecede hem seyirciler hem de Uğur Aslan duygusal anlar yaşadı.

Uğur Aslan, Kız Kardeşim Köyü için sahnede

Uğur Aslan’ın kendi hayat öyküsünden yola çıkarak sahneye taşıdığı Afara bir Arabesk Müzikali, Pi Kadın Kanserleri Derneği tarafından Hatay Samandağı ilçesine bağlı Yaylıca köyünde yaptırılan Pİ Kız Kardeşim Köyü için Mall of İstanbul Moi sahnedeydi.

Haberin Devamı

Afara’da şarkılar, depremzede kanser hastası kadınların aileleriyle birlikte kalacağı köy için söylendi. Duygusal anların yaşandığı geceden elde edilen gelirlerin tamamı, çalışmaları sona yaklaşan Pİ Kız Kardeşim Köyü’nün ihtiyaçları için kullanılacak.

Uğur Aslan, Kız Kardeşim Köyü için sahnede

"BU ÇABANIN PARÇASI OLMAK BENİ ÇOK MUTLU EDİYOR"

Proje ile ilgili duygularını aktaran Uğur Aslan, "Afara bir Hatay, Amik Ovası hikâyesi. Bir derdim vardı bu hikâyeyi anlatırken. İçinden geçtiğim doğayı anlattım bu hikâyede. Yaşanan depremle ilgili, bu müzikali sahneye her koyduğumda biraz gergin oluyorum, buruk oluyorum. Şu anki temel duygum; biraz içimde hüzün var. Bir yanıyla da çok mutluyum, tüm bu acıların toplamına rağmen katkı sağlıyor olmak, Pi Kadın Kanserleri Derneği ile birlikte onların ortaya koyduğu bu çabayla beraber o çabanın bir parçası olmak beni çok mutlu da ediyor" dedi.

Uğur Aslan, Kız Kardeşim Köyü için sahnede