Cadde Uğur Aslan yeni yaşını sahnede kutladı! 'Bu günü asla unutmayacağım'

Uğur Aslan yeni yaşını sahnede kutladı! 'Bu günü asla unutmayacağım'

11.02.2022 - 13:04 | Son Güncellenme:

Cahide Palazzo, bir ilke imza atarak önceki sıra dışı müzikal 'Afara'yı misafirleriyle buluşturdu. Bir döneme damgasını vurmuş arabesk şarkıları kendi hayat hikayesiyle harmanlayarak izleyenleri nostaljik ve büyüleyici bir müzikal yolculuğa çıkaran Uğur Aslan, 'Bir Arabesk Müzikali Afara' performansıyla Cahide Palazzo'yu dolduran yüzlerce misafirinden tam not almayı başardı. Aslan, yeni yaşını da sahnede kutladı.

Uğur Aslan yeni yaşını sahnede kutladı Bu günü asla unutmayacağım

Uğur Aslan, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla düzenlenen 'Afara-Bir Arabesk Müzikali' ile Cahide Palazzo'da sevenleriyle buluştu.

Haberin Devamı

Demet Akbağ, Bergüzar Korel, Ebru Şahin, Esra Erol, Derya Şensoy, Anıl İlter, Çağlayan Topaloğlu, Esra Ronabar-Barış Falay, Hazal Şenel, Bertan Asllani, İrem Kahyaoğlu, Kenan Koçak-Merve Özbey, Mustafa Tohma-Seren Serengil, Onur Büyüktopçu, Sedef İyibar, Ozan-Bahar Şer, Seray Kaya, Esin Yağmurdereli gibi ünlü simaların akın ettiği gecede 50. yaş gününü de yakın dostları ile sahnede kutlayan Uğur Aslan, pastanın üzerindeki kendi maketini öperek, "Bu günü asla unutmayacağım. Hayatımın en mutlu günlerinden biri" dedi.

Uğur Aslan yeni yaşını sahnede kutladı Bu günü asla unutmayacağım

"HAYATIMIN KADINISIN"
Eşi ünlü senarist Sema Ergenekon'u da öperek aşkını ilan eden Uğur Aslan, 'Hayatımın kadınısın' diye haykırarak Cahide'de büyük bir alkış tufanı kopardı.

Davetliler arasında olan Bergüzar Korel, mekana girmeden önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Korel, "Çocuklarım ile ilgileniyorum, evdeyim hep. Geçtiğimiz günlerde Halit (Ergenç), Uğur Aslan'ı dinlemişti ben de şimdi dinleyeceğim. Bizim çok yakın arkadaşımız, ailemizden biri artık. Uğur çok yetenekli biri, hayallerini gerçekleştirmesi mutlu etti beni. Biz biliyorduk onun bu yönlerini, hayallerini, yapacaklarını falan; tabii onları gerçekleştirmesi, şimdi sahnede olması beni o kadar mutlu ediyor ki içim coşuyor onu gördükçe" dedi.

Haberin Devamı

Uğur Aslan yeni yaşını sahnede kutladı Bu günü asla unutmayacağım

"BİZİM ÇOCUKLAR BABAYA ÇOK DÜŞKÜN"
Çocukları hakkında da konuşan Korel "Çok şükür iyiler, Leyla 3 aylık oldu büyüyor. Han, 22 aylık kıskançlık olmuyor. Ali, bana şey diyor 'Başka gelmeyecek di mi anne?' diye, ben de yok dedim. O kadar kardeş isteyen çocuk diyor ki 'Dördüncü kardeşi kaldıramayabilirim' diyor. Ali'nin boyu 170 cm'yi geçti, o hep böyle merhametli bir çocuktu. Arkadaşlarımın bütün küçük çocuklarına, hayvanlara falan güzel yaklaşırdı çok mutlu. Han ile arasında başka bir diyalog var ama Leyla'yı severken daha dikkatli, onu incitmemek istiyor severken. Bizim çocuklar babaya çok düşkün, oğlanlar hiç uyumuyordu ama bu çok rahat, kahve içerken hep beni dinliyor daha sakin. Han mesela çok konuşuyor, bugün hatta 'Anne içim yandı su ver' diyor. Biz de şaşırdık nereden duyuyor diye, Allah isteyen herkese nasip etsin" diyerek mekana girdi.

Haberin Devamı

Uğur Aslan yeni yaşını sahnede kutladı Bu günü asla unutmayacağım

Demet Akbağ ise, Yılmaz Erdoğan ile yeni tiyatro oyunu sergilemesi hakkında konuştu.

Akbağ, "Yakında ayrıntıları duyarsınız zaten, Yılmaz ile tekrardan aynı sahneyi paylaşmak ve oyun çıkarmak bile şimdiden beni çok mutlu ediyor" diyerek mekana giriş yaptı.

Bir diğer ünlü isim Ebru Şahin de, "Setten geldim, güzel bir akşam olacağını düşünüyorum. Arkadaşlarım ile hep beraber eğlenmeye geldim" ifadelerini kullandı.

Uğur Aslan yeni yaşını sahnede kutladı Bu günü asla unutmayacağım

"SEVGİLİLER GÜNÜ İÇİN BİR PLAN YOK"
Muhabirlerin "Sevgililer günü de yaklaşıyor, Cedi Bey'de Amerika'da galiba, zor oluyor mu mesafe sizin için?" sorusuna, "Evet o Amerika'da, sevgililer günü için de bir plan yok ama her şey güzel gidiyor gayet keyifli" cevabını verdi.

Şahin, Muhabirlerin "Yazın evleneceğinize dair haberler de var?" sorusuna ise "Daha netleşen bir tarih yok, o yüzden bir şey söylemeyeyim ben" diyerek mekana girdi.