Cadde Uğur Dündar canlı yayına bağlandı, yalanlarını yüzüne çarptı

Uğur Dündar canlı yayına bağlandı, yalanlarını yüzüne çarptı

18.01.2011 - 15:03 | Son Güncellenme:

.

Uğur Dündar canlı yayına bağlandı, yalanlarını yüzüne çarptı

Uğur Dündar canlı yayına bağlandı, yalanlarını yüzüne çarptı
CNN Türk ekranları gecenin en çarpıcı canlı yayınlarından birine sahne oldu. "Doktor Frankenstein" lakaplı Dr. Yusuf Erçin'in sözleri Uğur Dündar'ı çileden çıkardı! Hakkındaki iddialara CNN Türk'te ekranları aracılığıyla cevap vermeye çalışan Erçin, organ ticareti iddialarını yalanlarken, tanıkların verdiği ifadeler karşısında ne diyeceğini şaşırdı. Dündar'ın suçlamalarına da cevap veren Erçin'in, tanıkların Arena'da para karşılığı yalan söylediğini iddia edince programda sert tartışmalar yaşandı! Programa, yayına telefonla katılan Uğur Dündar'ın tepkisi damga vurdu.

Hakkındaki organ mafyasıyla iş yaptığı yönündeki iddialarla gündeme gelen Dr. Yusuf Erçin suçlamaları reddettiği programda adeta rezil oldu. Bütün iddiaları reddeden Elçin, Cüneyt Özdemir'in ekrana getirdiği bazı VTR'lerden sonra ne diyeceğini şaşırdı. Tanımadığını söylediği kişilerin kendisini çok iyi tanıdığının görüldüğü VTR'lerden sonra programa Uğur Dündar bağlandı

Haberin Devamı

İŞTE O ANLAR:



UĞUR DÜNDAR ÇILDIRDI: UTANMAZ ADAM
Daha önce Arena programında Yusuf Erçin'in organ ticareti yaptığını tanıkların ifadesiyle ekrana getiren Dündar yayına telefonla katıldı. Dr. Yusuf Erçin'in Dündar'ın programındaki ifadelerin doğru olmadığı yönündeki imaları üzerine yayına bağlanan Dündar adeta çileden çıktı. Erçin'i canlı yayında yerin dibine sokan Dündar, Arena programında Yusuf Erçin'in 6 bin dolar karşılığında Ramazan Bayraktar adlı kişinin böbreğini almayı önerdiğini iddia etmiş, Bayraktar'ın bu yöndeki ifadelerine yer vermişti.

İşte o inanılmaz diyaloglar:

Uğur Dündar: Sevgili Cüneyt büyük bir şaşkınlık içinde televizyon tarihinin en pişkin suratlarından birini seyrediyorum. Sokağa çıkmaması gereken, yoksul zavallı insanların organları alıp zengin İsrail'lilere satan etik tanımaz, mesleğine ihanet eden bir insan kalkmış 'ben de meseleyi başka taraflara çekerim' diyor. Merak ediyorum ne tarafa çekecekmiş? Yusuf Erçin: Beyefendinin programında konuşan (Erçin'in kendisine böbreği karşılığında para önerdiğini söyleyen tanık) rahmetli kişi ölmeden önce hastanede resmi tutanak imzalıyor. Tutanakta aynen şöyle yazıyor: "Bu rolü (programdaki ifadelerini kastediyor) oynamam karşısında 7 milyar vereceklerini söylediler. Ben de yaptım. Görüntüler televizyonda defalarca yayınlandı. Ama bana sadece 200 bin verdiler. Ben de Uğur Dündar'la görüşmek için Star TV'ye gittim, kapıda kendimi yaktım, bu nedenle hastaneye getirildim". Adamın resmi ifadesi bu.

Uğur Dündar: Pişkinlikte sınır tanımıyor. Organ ticareti konusunda kapı gibi mahkeme kararı dururken konuşuyor. Daha 3 gün önce TV 8'de program çıkışı Haluk Şahin'e 3 bin İsrailliye organ nakli yaptığını itiraf etmiştir. Daha 3 gün önce... Sözünü ettiği kişi bize gelip olayı anlattığında biz hem organından olmasın hem de organ mafyasını açığa çıkartalım diye haberi yaptık ve Ramazan Bayraktar'a bir miktar para verdik. Bu adamın sokağa çıkacak yüzü yok, hangi yüzle senin karşına çıkıyor Cüneyt, hangi yüzle bizi suçluyor. Utanmaz adam bir de kalkmış bizi suçluyor.

Bu adamı biz bulmadık. Yusuf Erçin'in adamları bu adamı bulmuş. Ramazan Bayraktar kendisi geldi bize anlattı. Arkadaşları da geldi anlattı onları da konuşturduk. Biz Ramazan Bayraktar'a 'gel sen organını verme biz bu olayı ortaya çıkartalım' dedik. Erçin, Ameliyathanede Ramazan Bayraktar'ın organını almış olsaydı üst katta bekleyen İsrailliye nakledecekti. Bunların da görüntüleri var bizde.

UĞUR DÜNDAR'DAN SONRA CÜNEYT ÖZDEMİR'İ ÇILDIRTTI! Yusuf Erçin, Uğur Dündar yayından ayrıldıktan sonra Cüneyt Özdemir'le kapıştı. Dündar'ın ifadelerini güvenilmez bulduğunu söyleyen Erçin, Cüneyt Özdemir'i adeta çıldırttı. "Bu ülkede dürüstlük denince akla gelecek ilk isimlerden biridir Uğur Dündar" diyen Özdemir, Elçin'in Dündar'la alay etmesiyle çileden çıktı. Özdemir, konuğuna "Ben şu andan sonra sizin hiç bir dediğinizi ciddiye alamam." (GAZETECİLER.COM)