Cadde Ulan İstanbul 31. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ulan İstanbul 31. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

22.01.2015 - 08:32 | Son Güncellenme:

Ulan İstanbul yeni bölümüyle 26 Ocak Pazartesi saat 20:00'de Kanal D'de ekrana gelecek. 31. Bölüm ile ekrana gelecek olan Ulan İstanbul'un yeni fragmanı yayınlandı. İşte ekibin yeni görevi ve son ayrıntılar..

Ulan İstanbul 31. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Kanal D'nin muhteşem dizisi Ulan İstanbul yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Peki Ulan İstanbul dizisi 31. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Dizide neler olacak? Seyirciyi nası bir sürpriz bekliyor? şimdiden merak konusu oldu....

Haberin Devamı

Ulan İstanbul dizisinde bu hafta Kızının, Firuz’a baba dediğini öğrenen Kandemir’in dünyası altüst olur. Son anda kaçmaktan vazgeçen Kandemir’i yalnız bırakmayan ekip, bu sefer de Kandemir abileri için mahalleye geri döner. Kandemir ve çetesi bir yandan Firuz’ un işlerini yaparken bir yandan da ondan kurtulmanın yollarını ararlar.Ceyhun’dan aldığı cevapla rahatlayan Şehriban, Derya ile ilgili vicdan azabı duyar.

Nevizadeler mahalleye geri dönüş yapıyorlar. Derya ve Ferdi arasındaki ilişki boyut atlıyor. Diğer yandan Hayati Cemile'nin kendisini affetmesi için gerçek bir mücadele sarf ediyor.

Ulan İstanbul son bölümüyle (19 Ocak Pazartesi) ekrana geldi ! Nevizadeler mahalleye geri dönüş yaptı. Derya ve Ferdi arasındaki ilişki boyut atladı. Diğer yandan Hayati Cemile'nin kendisini affetmesi için gerçek bir mücadele sarf etti.

Nevizadeler'e sürpriz bir misafir geldi. Gelen bu misafir ortalığı karıştıracağa benziyordu. Diğer yandan Ceyhun ve Esra sinemada Ferdi ve Derya'ya rastlar. Her şeyden habersiz çift, Ceyhun'u bu kez de atlatabildi mi?

Kanal D'nin sevilen dizisi 'Ulan İstanbul'a Wilma Elles konuk oldu. Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Erkan Kolçak Köstendil ve Kaan Yıldırım gibi oyuncuların rol aldığı dizide Elles, Almanya'dan gelen ve kuryelik yapan 'Greta' karakterini canlandırdı. 'Greta'nın Karlos'la ilgilenmesiyse ortalığı fena halde karıştırdı.

Yeni bir hayata başlamak üzere yola çıkan ekip, polis baskınıyla neye uğradığını şaşırır. Bir anda kendilerini demir parmaklıklar arkasında bulan Kandemir ve çetesi, karşı karşıya oldukları suçlamayı bilmeden beklemeye başlarlar. Bütün umutları yerle bir olan ekip, içine düştükleri durumdan kurtulabilmenin yollarını ararlarken karşılarına hiç beklenmedik bir şekilde Firuz çıkar.

Haberin Devamı

Ulan İstanbul 31. Bölüm Fragmanı