Cadde Ulan İstanbul 37. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? - izle

Ulan İstanbul 37. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? - izle

05.03.2015 - 17:16 | Son Güncellenme:

Ulan İstanbul yeni bölümleri ile kaldığı yerden devam ediyor. İnternet üzerinden yayın yapmaya başlayan Ulan İstanbul'da neler olacak merak konusu. Yayından kalktığı iddia edilen dizi için kanal yönetimi hangi açıklamalarda bulundu? İşte ayrıntılar..

Ulan İstanbul 37. Bölüm fragmanı yayınlandı mı - izle

Kanal D’nin başrollerini; Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Salih Bademci, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Kaan Yıldırım, Caner Özyurtlu, Zeynep Kankonde, Beyti Engin, Gökhan Niğdeli, Bahadır Hakim, Ayta Sözeri, Can Bartu Aslan ve Zihni Göktay’ın paylaştıkları, ekranda olduğu dönemde izleyicisini ekrana kilitleyen, internet ve sosyal medyada çok ses getiren dizisi “Ulan İstanbul” bundan böyle internet üzerinden sevenleri ile buluşuyor.

Haberin Devamı

Dizinin bu bölümünde ekip, Firuz’ la ortak çalışan gazeteci Julide Sarı’nın peşine düşüyor.

Ekip, konakta çıkan yangını ucuz atlatır. Görevliler, evde kaçak elektrik kullanıldığı ve güvenli olmadığı bahanesiyle bir mühürde konağa vururlar. Evlerinin kapılarına kilit vurulmasını engellemeye çalışan ekibi sakinleştirmek kolay olmaz…

Kandemir ve çetesi çok geçmeden tüm bu olanların arkasında yine Firuz’un olduğunu fark eder. Operasyonlarına hız veren ekip, sıradaki hedefi gazeteci Julide Sarı’ya kitlenir. Julide, Firuz’la ortak çalışan, mesleğini kötüye kullanan bir gazetecidir.

Esra, Nevizadeler’i takibe devam eder. Nevizadeler’in hırsızlık yapmadan para kazanmaya çalıştıkları gören Esra’nın kafası karışsa da, Firuz’dan gelen mesajla işlerin yönü değişir. Emniyete oğlunu göremeye giden Şehriban’ın karşısına ise Ceyhun yerine Esra çıkar.

Haberin Devamı

Yapım : D Yapım

Yapımcı : E. Ayşe Durmaz

Uygulayıcı Yapımcı : Ayşıl Tay

Yönetmen : Murat Onbul

Senaryo : Uğraş Güneş

Görüntü Yönetmeni : Serdar Ünlütürk

Sanat Yönetmeni : Murat Güney

Müzik : Atakan Ilgazdağ

Oyuncular : Uğur Polat (Kandemir), Şebnem Bozoklu (Yaren), Salih Bademci (Ceyhun), Sevtap Özaltun (Derya), Erkan Kolçak Köstendil (Karlos), Kaan Yıldırım (Ferdi), Caner Özyurtlu (Bahadır), Zeynep Kankonde (Şehriban), Beyti Engin (Hayati), Gökhan Niğdeli (Muhtar), Demet Gül (Maşuka), Bahadır Hakim (Shan Li), Ayta Sözeri (Umay), Can Bartu Aslan (Gıyas) ve Emre Kınay (Firuz) ve Zihni Göktay (Servet)

Yayın Tarihi : 09 Mart Pazartesi 2015

Yayın Saati :20.00

ULAN İSTANBUL 37. BÖLÜM FRAGMANI


Kanal D’ den “Ulan İstanbul” Açıklaması

Kanal D’nin, ekrandan internete geçen sevilen dizisi “Ulan İstanbul” ’un yayından kaldırıldığı yönünde çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Geçtiğimiz Pazartesi akşamı 36. bölümü ile izleyicisi ile buluşan dizinin 39.bölüme kadar olan yayınları hazır durumdadır.

Projenin internet ve mobil uygulamalardaki yayınına devam ya da tamam kararı izleyicinin göstereceği ilgiye göre belirlenecektir.

Ulan İstanbul 37. bölümü ile 9 Mart Pazartesi akşamı Kanal D.com.tr ve Kanal D mobil uygulamalarında yayında olacaktır.

İlginize teşekkür ederiz.

Yazarlar