Cadde Uluslararası sevgi

Uluslararası sevgi

22.10.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Engin Akyürek’in imza gününe, Türk hayranlarının yanı sıra ABD, Brezilya, Porto Riko, İspanya,Almanya ve Meksika’dan da sevenleri katıldı.

Uluslararası sevgi

Oynadığı dizilerle yurt dışında da büyük hayran kitlesine sahip olan Engin Akyürek’in, D&R Suadiye’de gerçekleşen, ‘Sessizlik’ kitabının imza gününde izdiham yaşandı. Oyuncuyu görebilmek için, ABD, Brezilya, Porto Riko, İspanya, Almanya ve Meksika’dan sevenleri, İstanbul’a geldi. Hediyeleri kabul eden Akyürek, “Buraya kadar gelmeleri çok kıymetli... Üstelik kitap şu an sadece Türkçe olmasına rağmen, her ülkeden sevenlerimin burada olması harika... Gala değil, imza günü” dedi.

Haberin Devamı

Yazarlıkta iddiasının olmadığını söyleyen Akyürek, “Dergide üç yıldır yazdığım öyküleri biriktirdik. Gelirini Darüşşafaka’ya bağışlayacağız. Umarım okuyucular beğenir” şeklinde konuştu. Oyuncu, sosyal medyayla ilgili sorulara ise, “Hiç hesabım yok. Ama mesleğimiz gereği bir şeyleri takip etmek için mecbur ilgileniyoruz” açıklamasını yaptı. Akyürek, eski partneri Beren Saat’le birlikte oynayacakları haberlerini de, “Teklif gelmedi. Ama dizi projelerine artık sıcak bakıyorum” diyerek yalanladı.

Uluslararası sevgi

Akyürek’i arkadaşları Tolga Sarıtaş, Sarp Akkaya ve Ahmet Tansu Taşanlar da yalnız bırakmadı.