Cadde ‘Umarım Türk dizilerinde oynarım’

‘Umarım Türk dizilerinde oynarım’

19.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Cindy Kimberly, “Annem Türk dizilerini yakından takip ediyor. Umarım, Türk dizilerinde ya da filmlerinden birinde rol alma şansım olur” dedi.

‘Umarım Türk dizilerinde oynarım’

Abdullah Malkoç - Ünlü İspanyol model Cindy Kimberly, Antalya’da gerçekleşen Dosso Dossi Fashion Show’un 20’nci yılına özel organizasyonda baş manken olarak podyumda yürüdü. Kimberly ile hayallerini, aşk hayatını ve sosyal medya paylaşımlarını konuştuk.

Haberin Devamı

Dosso Dossi Fashion Show’da şimdiye kadar dünyaca ünlü birçok isim podyumda yürüdü. Neler söylemek istersiniz?
Burada olmak gurur verici. Gençken izlediğim isimlerle aynı şovda yer almak mutluluk veriyor. Ben de genç bir tasarımcıyım. Genç Türk tasarımcıların da bulunduğu böyle bir organizasyonda yer almak gurur verici.

Türkiye denildiği zaman aklınıza neler geliyor?
Türkiye’ye birkaç defa geldim. Kedileri çok severim. Burada her yerde kedi var ve bu çok güzel bir şey. İstanbul ve Antalya çok farklı ve güzel şehirler. Özellikle İstanbul lezzet anlamında çok farklı tatları bir arada bulabileceğiniz bir şehir. Şehrin ayrı bir dokusu var. Tarihi yerleri çok etkileyici.

Türk modeller ve kadınları hakkında neler söylemek istersiniz?
Annem Türk dizilerini çok seviyor. Bu yüzden Türk dizilerine hakim olduğumu söyleyebilirim. Türk ünlüler olsun ya da kadınlar olsun, sokakta girdiğim yerlerde gördüğüm kadarıyla tarz sahibi hepsi. Kendilerine özen gösteriyorlar. Oyuncular arasında özellikle Serenay Sarıkaya’yı çok beğeniyorum. Onun yer aldığı projeleri daha heyecanlı takip ediyoruz.

Haberin Devamı

Oyunculuk yapmayı düşünüyor musunuz?
İki yıl oyunculuk eğitimi aldım. Ara ara oyunculuk yaptığı projeler oldu. Oyunculuk da ilgi duyduğum bir alan. Gelecek sene rol almayı düşündüğüm bir film projesi var. Umarım, özellikle annemin izlediği Türk dizilerinden ya da filmlerinden birinde de rol alma şansım olur. Bundan mutluluk duyarım.

Formunuzu nasıl koruyorsunuz?

Bence herkes zayıf olmak zorunda değil. Bedenimiz güzel görünmekten öte işler yapıyor. Yemek yiyoruz, dans ediyoruz, yürüyoruz bu bedenimizle. O yüzden sadece güzel görünmek için değil tam tersi içimizde mutlu olmak için kendimizi, bedenimizi sevmeliyiz. Bu şekilde formumu koruyorum. Bunların dışında insan içindeki iyilik kendisini güzel gösteren bir şey. Sağlıklı beslenmeye, düzenli spor yapmaya özen gösteriyorum.

‘Umarım Türk dizilerinde oynarım’

‘İlişkilerimi yayınlamayı sevmiyorum’

Sosyal medya paylaşımlarınızda dikkat ettiğiniz konular var mı?
Dürüst paylaşımlar yapmaya özen gösteriyorum. Ama kesinlikle bütün hayatımı yayınlamıyorum. Aile, arkadaş ve özel hayatla ilgili paylaşımlar yapmıyorum. Bu tür konuların insanın kendisine özel kalmasından yanayım.

Haberin Devamı

‘Evlilik için gencim’

Beşiktaşlı Dele Alli’yle sevgili olan model, “Evlilik için şu an yaşımın çok genç olduğunu düşünüyorum. Tabii ki doğru zamanda böyle bir hayalim var. Doğru zaman, doğru insanla... Önce iş hayatımla ilgili hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum” dedi.