Cadde Umut Duygu, Burçin Terzioğlu'na siper oldu!

Umut Duygu, Burçin Terzioğlu'na siper oldu!

08.12.2023 - 07:10 | Son Güncellenme:

Oyuncu Burçin Terzioğlu ve sevgilisi Umut Duygu, önceki gece Kuruçeşme'de görüntülendi. Umut Duygu, Terzioğlu mekandan çıkarken önüne siper olarak üstüne hırkasını geçirmesini istedi.

Umut Duygu, Burçin Terzioğluna siper oldu

2015-2017 arasında yayınlanan 'Poyraz Karayel' dizisinde başrolleri paylaşan Burçin Terzioğlu ile İlker Kaleli, 3.5 yıl büyük aşk yaşamıştı. Çift, 2018 yılında yollarını ayırmıştı.

Haberin Devamı

İlker Kaleli, Sıla'yla aşk yaşamaya başlarken; Terzioğlu ise spor eğitmeni Umut Duygu ile birlikteliğe başlamıştı.

Umut Duygu, Burçin Terzioğluna siper oldu

İlişkileri 2020 yazında gittikleri Filipinler tatilinde paylaştıkları fotoğraflarla ortaya çıkan 42 yaşındaki Burçin Terzioğlu ile 38 yaşındaki Umut Duygu'nun mutlu birliktelikleri devam ediyor.

ÜSTÜNE HIRKASINI GEÇİRMESİNİ İSTEDİ

Burçin Terzioğlu ve sevgilisi Umut Duygu, önceki gece Kuruçeşme'deki Minibar'dan çıkarken görüntülendi. Umut Duygu, Terzioğlu mekandan çıkarken önüne siper olarak üstüne hırkasını geçirmesini istedi.

Umut Duygu, Burçin Terzioğluna siper oldu

'EVLİLİK' SORUSUNA CEVAP YOK!

Üzerinde dekolte bir kıyafeti olan Terzioğlu, üstünü giyerek aracına doğru yürüdü. Ardından evlilik düşünüp düşünmedikleri sorulan çift, soruları yanıtsız bırakarak araçları ile oradan ayrıldı. 

Haberin Devamı

TEKTAŞ YÜZÜĞÜ DİKKAT ÇEKTİ

Demet Evgar'ın Emirgan'daki evinde gerçekleşen düğüne katılan ünlü çiftten Terzioğlu'nun parmağındaki tektaş yüzük dikkatlerden kaçmamıştı.

Umut Duygu, Burçin Terzioğluna siper oldu

Terzioğlu, "Evlenme teklifi aldınız mı?" sorusuna, "Evet, bir yüzük ve teklif aldım. Ancak şu an biz halimizden memnunuz henüz tarih belirsiz" yanıtını vermişti.