Cadde Ünlü mankene şok!

Ünlü mankene şok!

18.08.2011 - 04:11 | Son Güncellenme:

Damat resmi nikaha yanaşmayıp ‘aynı evde yaşayalım’ deyince büyük şok yaşadı!

Ünlü mankene şok

Manken Gizem Özdilli, pazartesi günü evleneceğini duyurdu, aynı gün nişanlısıyla imam nikâhı yaptı. Ancak akşam damat resmi nikaha yanaşmayıp ‘aynı evde yaşayalım’ deyince büyük şok yaşadı!

Haberin Devamı

Bir dönem podyumların aranılan isimlerinin biri olan ve ardından şarkıcılığa transfer olan Gizem Özdilli (39), pazartesi günü twitter’da Ankaralı iş adamı Ufuk Ataç’la evleneceğini duyurdu. Özdilli aynı gün “Ellerim titriyor, cevap yazamıyorum, özür dilerim. 21.30 son bekârlık saatim” yazarak heyecanını paylaştı. Herkes ünlü mankenin o gece evlendiğini düşünürken Özdilli dün bir açıklama yaparak damadın resmi nikâha yanaşmadığını, bu nedenle ilişkisini bitirdiğini açıkladı. İşte Özdilli’nin o açıklaması:

“Gündeminize almış olduğunuz evlilik haberi ile ilgili sıra dışı bir durum yaşandı. Bunu sizlerle ilk ağızdan paylaşmak istedim. İnancımız doğrultusunda önce hoca nikahı, daha sonra T.C Medeni Kanunu gereği resmi nikah kararı aldık. Hüsnü Dedeoğlu, Mustafa Kemal Öztürk, Gürcan Akın, İhsan Yurt isimli şahitlerin huzurunda hoca nikahını gerçekleştirdik. Resmi nikâhımızı Sayın Ufuk Ataç’ın bir müddet süre istemesi nedeniyle gerçekleştiremedik. (Kendisi süre belirtmeden aynı evde yaşamayı talep etmiştir) Bu fikre ailem ve ben tamamiyle ters düştüğümüzden dolayı nikahı iptal edip, ilişkiyi sonlandırma kararı almış bulunmaktayım. Ayrıca son bir kaç senedir aldığım röportaj vermeme ve televizyon programlarına katılmama kararım aynen devam edecektir. Bu konu ile ilgili üzüntüme anlayış gösterip, bunun dışında açıklama beklememenizi rica ederim.”