Cadde Ünlü model Karlie Kloss'tan ikinci bebek müjdesi

Ünlü model Karlie Kloss'tan ikinci bebek müjdesi

02.05.2023 - 12:36 | Son Güncellenme:

Ivanka Trump'ın eşi Jares Kushner'in kardeşi Joshua Kushner ile evli olan dünyaca ünlü model Karlie Kloss'un ikinci bebeğine hamile olduğu ortaya çıktı. Moda dünyasının en büyük gecelerinden biri olarak sayılan Met Gala'ya katılan Kloss'un büyüyen karnı dikkatlerden kaçmadı.

Ünlü model Karlie Klosstan ikinci bebek müjdesi

Eski Victoria's Secret modeli Karlie Kloss,  2018 yılında hayatını 6 yıl birliktelik yaşadığı Joshua Kushner ile birleştirmişti. New York'ta sadece 80 kişinin katıldığı bir törenle dünyaevine giren çift, evlendikten 3 yıl sonra ilk çocuklarını kucaklarına almışlardı.

Haberin Devamı

"DÜNYAYA HOŞ GELDİN"

İlk kez annelik heyecanı yaşayan Kushner, yeni doğan bebeklerinin yüzünü gizleyen bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak, "Dünyaya hoş geldin" notunu yazmıştı.

Ünlü model Karlie Klosstan ikinci bebek müjdesi

HAMİLE OLDUĞU KIRMIZI HALIDA ORTAYA ÇIKTI

Mutlu evlilikleri devam eden ikiliden müjdeli haber geldi. 30 yaşındaki ünlü modelin ikinci bebeğine hamile olduğu ortaya çıktı. Her yıl New York’taki Metropolitan Sanat Müzesi’nin Kostüm Enstitüsü’ne yardım amacıyla düzenlenen ve moda dünyasının en prestijli gecesi olarak bilinen Met Gala'nın kırmızı halısında boy gösteren Kloss'un, belirginleşen karnı gözden kaçmadı.

Ünlü model Karlie Klosstan ikinci bebek müjdesi

2019 YILINDA VİCTORİA'S SECRET İLE YOLLARINI AYIRDI

Kushner ile evlendikten sonra moda dünyasından uzaklaşan Kloss, 2019 yılında Victoria's Secret ile yollarını ayırmıştı. Konuya ilişkin açıklama yayınlayan model, sadece çok özel etkinliklere çıkacağını ve çocuklar için çok önemli işlere imza atacağını belirterek, ''Marka ‘Zayıf kadın güzeldir’ mesajı veriyor ve Victoria’s Secret’ın güzellik anlayışı, benim vermek istediğim mesajı yansıtmıyor'' demişti.

Haberin Devamı

Ünlü model Karlie Klosstan ikinci bebek müjdesi

''KANATLARI TAKTIĞIM GİBİ ÇIKARDIM''

Ünlü model, ''Victoria’s Secret’ın meleklerinden biriydiniz, iki sene sonra ayrıldınız, ortalık karıştı.... Sebebi iddia edildiği gibi ‘maaşın azlığı’ mı?'' sorusuna ise şu yanıtı vermişti:

Ne alakası var? Meleklik zevkliydi ama başta okula dönmek üzere başka projelerim var. Meleklik benim kariyerimin ulaştığı son nokta değildi, bir basamaktı. Kanatları taktığım gibi çıkardım.

Ünlü model Karlie Klosstan ikinci bebek müjdesi