Cadde Ünlü oyuncu estetik modasına mı uydu? 'Yüzü iyi yapılmış bir ameliyat örneği'

Ünlü oyuncu estetik modasına mı uydu? 'Yüzü iyi yapılmış bir ameliyat örneği'

27.01.2024 - 12:11 | Son Güncellenme:

Yer aldığı 'Dövüş Kulübü', 'Truva' ve 'Vampirle Görüşme' gibi yapımlarla hafızalara kazınan, yıllardır yakışıklılığıyla konuşulan ABD'li Hollywood yıldızı Brad Pitt'in, yüz gerdirme ameliyatı olduğu iddia edildi. Yüz estetisyeni ve eski National Health Service doktoru Dr. Jonny Betteridge, Pitt'in 2020 yılına ait fotoğraflarıyla geçtiğimiz temmuz'da çekilen fotoğraflarını karşılaştırarak, adım adım ünlü ismin geçirdiğine inandığı işlemi açıkladı.

Ünlü oyuncu estetik modasına mı uydu Yüzü iyi yapılmış bir ameliyat örneği

Derleyen: Buse Bulat / Milliyet.com.tr
2008 yapımı 'The Curious Case Of Benjamin Button' (Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi) adlı yapımda tersten yaş alan bir adamı canlandıran ve tıpkı oynadığı karekter gibi gün geçtikte gençleşen bir hali olan 60 yaşındaki Brad Pitt'in, yüzünü gerdirme operasyonu geçirdiğine dair spekülasyonlar ortaya atıldı.

Haberin Devamı

Yüz estetisyeni ve eski National Health Service doktoru Dr. Jonny Betteridge, paylaştığı bir Instagram videosunda Brad'in gizlice 100 bin Sterlin'e (yaklaşık 38 bin 550 TL) ve iki ila üç aylık bir iyileşme sürecine mâl olabilen bir ameliyat geçirdiğine inandığını açıkladı.

Ünlü oyuncu estetik modasına mı uydu Yüzü iyi yapılmış bir ameliyat örneği

(2020 Oscar Ödülleri)

"GEÇİRDİĞİ DÖNÜŞÜM GÖZE BATAN CİNSTEN"

Doktor, Hollywood yıldızının 2020'de Akademi Ödülleri'nde çekilen fotoğraflarını geçtiğimiz temmuz ayında Wimbledon'da orta kortta otururken çekilen fotoğraflarıyla karşılaştırarak, şunları söyledi:

Bu, Brad'in dört yıl önce 2020'deki haliydi ve yaşlanmanın normal belirtilerini gösterdiğini görebilirsiniz. Derin statik çizgiler, göz ve orta yüz bölgesinde hacim kaybı ve alt yüzünde bir miktar deri gevşekliği görülüyor. Brad'in geçen yıl Wimbledon'da geçirdiği dönüşüm ise göze batan cinsten. Yüzündeki değişime ve profilden baktığınızda ne kadar genç göründüğüne bakın. Alt yüz konturundaki değişimin gerçekten etkileyici olduğunu görebilirsiniz ve bu yara izine bakarak bunun bir yüz germe işlemiyle ilgili olduğunu da anlayabilirsiniz.

Ünlü oyuncu estetik modasına mı uydu Yüzü iyi yapılmış bir ameliyat örneği

(2023, Wimbledon)

"2000'Lİ YILLARDAKİ GÖRÜNÜMÜNE GERİ DÖNMÜŞ"

Betteridge, geçirdiği işlemin Pitt'in kulağından da anlaşılabileceğinin söyleyerek; "Yüz gerdirme sırasında kulağın etrafındaki deri kaldırılıyor ve bu da kulak memelerinin şeklini ve konumunu değiştirebiliyor. Brad, neredeyse 2000'li yılların başındaki yüz görünümüne geri dönmüş durumda ki bu da ironik; çünkü kendisi Benjamin Button'ı oynamıştı" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Ünlü oyuncu estetik modasına mı uydu Yüzü iyi yapılmış bir ameliyat örneği

(2023, Wimbledon)

"Brad'in şu anki yüzü, iyi yapılmış bir ameliyat örneği" diyen Jonny, "Brad'in fotoğrafları viral oldu çünkü insanlar onun 60 yaşında ne kadar iyi göründüğüne inanamıyordu. Ancak yayınladığım fotoğraflara bakarsanız yüzünde bir değişim olduğu aşikar. Bu tür bir değişimi bıçak altına yatmadan elde edemezsiniz" dedi.

Ünlü oyuncu estetik modasına mı uydu Yüzü iyi yapılmış bir ameliyat örneği

(Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi)

YAKIN ÇEVRESİ İDDİALARI REDDETTİ

Pitt, estetik ameliyat olup olmadığıyla ilgili herhangi bir yorum yapmazken; Hollywood yıldızına yakın kaynaklar ise bu iddiaları reddetti.