Cadde Ünlü oyuncunun 'çok eşlilik' cevabı olay oldu!

Ünlü oyuncunun 'çok eşlilik' cevabı olay oldu!

02.04.2024 - 12:55 | Son Güncellenme:

İki çocuk annesi ABD'li oyuncu Gwyneth Paltrow, Instagram sayfasından takipçileriyle soru-cevap etkinliği yaptı. Brad Falchuk ile mutlu bir evlilik sürdüren ünlü isim, bir takipçisinin "Hiç çok eşli ilişki yaşamayı düşündünüz mü?" sorusuna gündem olan bir yanıt verdi.

Ünlü oyuncunun çok eşlilik cevabı olay oldu

'Iron Man' (Demir Adam), 'Great Expectations' (Büyük Umutlar) ve 'Contagion' (Salgın) gibi yapımlarda rol alan, 1998 yapımı 'Shakespeare in Love' (Aşık Shakespeare) ile Oscar kazanan Hollywood yıldızı Gwyneth Paltrow, 2003 yılında şarkıcı Chris Martin ile dünyaevine girmişti.

Haberin Devamı

Apple ve Moses adını verdikleri iki çocukları olan ikili, 2014'te yollarını ayırmaya karar vermişti. Aktris, 2018 yılında ise yazar ve yapımcı Brad Falchuk ile nikah masasına oturmuştu. Martin ise Dakota Johnson ile nişanlanmıştı.

Ünlü oyuncunun çok eşlilik cevabı olay oldu

(Gwyneth Paltrow ile Chris Martin)

"HAYIR, TEŞEKKÜRLER!"

Mutlu evlilikleri devam eden ünlü çiftten 51 yaşındaki Gwyneth Paltrow, 8.3 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasının hikayeler bölümünden takipçileriyle soru-cevap etkinliği yaptı.

Ünlü oyuncunun çok eşlilik cevabı olay oldu

(Gwyneth Paltrow ile Brad Falchuk)

Bir sosyal medya kullanıcısı, ünlü isme "Hiç çok eşli ilişki yaşamayı düşündünüz mü?" diye sordu. Bu soruya, "Hayır, teşekkürler!" diye cevap veren Paltrow, şöyle devam etti:

Bunu yapanı yargılamam ama bana uygun bir şey değil. Ben tek erkekle olmayı seven bir kızım!

Ünlü oyuncunun çok eşlilik cevabı olay oldu

(Gwyneth Paltrow ile Brad Pitt)

Haberin Devamı

DAHA ÖNCE BRAD PITT VE BEN AFFLECK İLE AŞK YAŞADI

Gwyneth, evliliklerinden önce 1994 ile 1997 yılları arasında Brad Pittt ile nişanlı kalmıştı. Paltrow, bir dönem de Jennifer Lopez'in şu andaki eşi Ben Affleck ile ilişki yaşamıştı.

Ünlü oyuncunun çok eşlilik cevabı olay oldu

(Gwyneth Paltrow ile Ben Affleck)