Cadde Ünlü oyuncunun dövmesi olay oldu! 'Umarım sahtedir'

Ünlü oyuncunun dövmesi olay oldu! 'Umarım sahtedir'

10.02.2024 - 08:13 | Son Güncellenme:

Özel hayatıyla olduğu kadar katıldığı etkinliklerdeki ve sosyal medya paylaşımlarındaki iddialı tarzıyla da sık sık adından söz ettiren dünyaca ünlü oyuncu Meghan Fox, son olarak dövmesiyle gündeme geldi. Fox'un tüm kolunu kaplayan dövme, hayranlarından olumsuz tepkiler aldı.

Ünlü oyuncunun dövmesi olay oldu Umarım sahtedir

'Midnight In The Switchgrass' filminin setinde tanıştığı şarkıcı Machine Gun Kelly (MGK) ile yaşadığı bir dargın bir barışık ilişkisiyle gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Megan Fox, 4 Şubat'ta 66'ncı kez verilen Grammy Ödülleri'nden sonra düzenlenen partide; pembe saçları ve tüm kolunu kaplayan yeni dövmesiyle dikkatleri üzerine çekmişti.

Haberin Devamı

Sosyal medya hesabından parti kombinin detaylarını paylaşan Fox'un, bileğinden omzuna kadar uzanan pembe ve kırmızı renklerde yapılmış bir çiçek dövmesi olduğu görüldü.

Ünlü oyuncunun dövmesi olay oldu Umarım sahtedir

"NEDEN TÜM KOLUNA DÖVME YAPTIRDIN?"

Güzel oyuncunun birçok hayranı, yeni dövmesini beğenmediğini belirterek, "Umarım sahtedir" ve "Neden tüm koluna dövme yaptırdın?" gibi yorumlar yazdı.

Ünlü oyuncunun dövmesi olay oldu Umarım sahtedir

Öte yandan Birkaç hafta önce The Drew Barrymore Show'a katılan Fox, "Hoşuma gitmeyen ve düzelttirmem gereken bir dövme yaptırdım. Tüm kolumu kaplıyor yani çok önemli bir şey değil" demişti.

Ünlü oyuncunun dövmesi olay oldu Umarım sahtedir

ESKİ EŞİNİN SON İZLERİNİ DE SİLDİ

Fox, geçtiğimiz aylarda ise 2010-2021 yılları arasında evli kaldığı Brian Austin Green'in adının yazılı olduğu dövmeyi kapattırmıştı. Ünlü isim, çareyi "Brian" yazan dövmesinin üstüne kuyruğunu çiçeklerin etrafına dolayan bir yılan dövmesi yaptırmakta bulmuştu.