Cadde Ünlülerin yaz tatili! Bodrum, Çeşme ve Göcek'te keyifleri yerinde

Ünlülerin yaz tatili! Bodrum, Çeşme ve Göcek'te keyifleri yerinde

27.08.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Yazın son günlerinde ünlü isimler tatil keyif yapmaya devam ediyor. Yorgunluk atmak ve güzel havanın tadını çıkartmak isteyen magazin dünyasının tanınmış simaları soluğu Ege ve Akdeniz kıyılarında almaya devam ediyor. İatanbul'da uzaklaşan ünlülerin bazıları arkadaşlarıyla vakit geçirirken, bazıları da ailesiyle deniz keyfi yapıyor. İşte Bodrum, Çeşme ve Göcek'ten ünlü manzaraları...

Ünlülerin yaz tatili Bodrum, Çeşme ve Göcekte keyifleri yerinde

 Yaz aylarının gelmesiyle sezonu açan ünlü isimler, İstanbul'dan kaçıp; Ege-Akdeniz kıyılarına yöneldi. Magazin dünyasının tanınmış isimlerinden tatil fotoğrafları gelmeye devam ediyor. Oyuncu ve sunucu Şoray Uzun, eşi Elçin Hanım ve oğlu ile yaz aylarının vazgeçilmez adresi olan Çeşme'ye gitti. Uzun süredir yorgunluk atan Damla Sönmez de Bodrum'u tercih etti. Şarkıcı Tuğba Yurt ise uzun süredir  aşk yaşadığı Burak Tanrısever ile Göcek'te jet-ski keyfi yaptı.

Haberin Devamı

DAMLA'NIN TATİL KEYFİ

Son olarak 'Aziz' adlı dizide rol alan Damla Sönmez, önceki gün Bodrum'da bir arkadaşı ile sohbet ederken görüntülendi. Keyfi yerinde olan oyuncu, kendisini görüntüleyen muhabirleri görünce tebessüm ederek hal hatır sormayı ihmal etmedi. Röportaj isteğini, "Sonra konuşuruz" diyerek geri çeviren Sönmez, daha sonra arkadaşları ile sohbete kaldığı yerden devam etti.

Ünlülerin yaz tatili Bodrum, Çeşme ve Göcekte keyifleri yerinde

"BUGÜN O GÜN"

Geçtiğimiz haftalarda Marmaris'te deniz ve güneşin tadını çıkaran güzel oyuncu, sahilde çekilen fotoğraflarını takipçileriyle paylaşmıştı. Kamp sandalyesinde poz veren oyuncu, gönderisine; "Bugün o gün" notunu düşmüştü. Ünlü oyuncunun paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum gelmişti.

KONSER MARATONUNA TATİL MOLASI

Haberin Devamı

Şarkıcı Tuğba Yurt, konserlere tatil molası verdi. Sevgilisi Burak Tanrısever ile Göcek'te tekne tatiline çıkan Yurt, moral depoladı. Sevgilisi Burak Tanrısever ile jetski yaparken objektiflere yansıyan Tuğba Yurt, adeta aksiyon sahnelerini aratmadı. Ünlü çiftin üç günlük tatil kaçamağının ardından işlerine kaldıkları yerden devam edecekleri öğrenildi.

Ünlülerin yaz tatili Bodrum, Çeşme ve Göcekte keyifleri yerinde

GELİNLİK HAYALİ YOK

Birkaç gün önce Taşköprü Sarımsak Festivali’nde sahne alan Tuğba Yurt, muhabirlerle sohbet etmişti. Burak Tanrısever’le uzun süredir birlikte olan şarkıcı, gelinlik giyme hayalinin olmadığını belirtmişti. Yurt, evlilikle ilgili sorulara, “Doğru kişiyle bir araya geldiğinde güzel bir şey. Bir hayat paylaşmak ve yol arkadaşlığı yapmak kıymetli. Neden olmasın? Kısmet” diye cevap vermişti.

YÜZMEYİ ÖĞRENDİ

Her sene yaz tatilini ailesiyle birlikte Çeşme'de geçiren oyuncu Şoray Uzun, eşi Elçin ve en küçük oğulları Selim Can ile önceki gün Çeşme'deki Boyalık Beach Hotel’de görüntülendi. Yüzmeyi yeni öğrenen Selim Can, ilk önce babasının ensesinde denize girdi, ardından da kolluklarla suyun üzerinde durmaya çalıştı. Uzun çifti, denizi çok seven oğulları ile uzun süre denizde eğlendiler.

Ünlülerin yaz tatili Bodrum, Çeşme ve Göcekte keyifleri yerinde