Cadde Uraz Kaygılaroğlu, Odakule’de sokak müzisyeniyle düet yaptı!

Uraz Kaygılaroğlu, Odakule’de sokak müzisyeniyle düet yaptı!

22.08.2023 - 11:46 | Son Güncellenme:

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu İstanbul Odakule’de sokak şarkıcısıyla düet yaptı. Tarkan’ın ‘Vazgeçemem’ şarkısını söyleyen ikilinin sosyal medyada yayınlanan görüntüleri beğeni topladı.

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, rol aldığı projelerle adından sıkça söz ettiriyor. Yakışıklı oyuncu Pis Yedili, Klavye Delikanlıları, Egenin Hamsisi, Baba Candır, Üç Kuruş, Seferin Kızı ve son olarak Erşan Kuneri'de oynamıştı.

Haberin Devamı

OJELİ TIRNAKLARI DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Uraz Kaygılaroğlu, daha önce de Erşan Kuneri dizisinin galasına ve 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına siyah ojeli tırnaklarıyla katılmış ve eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti.

Uraz Kaygılaroğlu, Odakule’de sokak müzisyeniyle düet yaptı


Neden oje sürdüğü merak konusu olan ünlü ismin, eski eşi Melis İşiten ile evliliğinden dünyaya gelen 6 yaşındaki kızı Ada'nın isteği üzerine oje sürdüğü ortaya çıkmıştı.
Uraz Kaygılaroğlu, Odakule’de sokak müzisyeniyle düet yaptı

SOKAK ŞARKICISIYLA DÜET YAPTI 

Rol aldığı projelerle adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu İstanbul Odakule’de sokak şarkıcısıyla düet yaptı.

Uraz Kaygılaroğlu, Odakule’de sokak müzisyeniyle düet yaptı

BEĞENİ TOPLADI

Sefirin Kızı, Üç Kuruş ve Erşan Kuneri dizileriyle kendisinden söz ettiren Uraz Kaygılaroğlu, sokak sanatçısıyla Tarkan’ın ‘Vazgeçemem’ şarkısını söyledi.İkilinin sosyal medyada yayınlanan görüntüleri beğeni topladı.