Cadde Uygur kardeşler hediye dağıtacak

Uygur kardeşler hediye dağıtacak

07.02.2017 - 10:54 | Son Güncellenme:

Sevgililer Günü’nün en romantik hediyeleri Uygur kardeşlerden... 12 Şubat Pazar günü çiftler, Metroport AVM’de eğlenceli yarışmalarla onlarca hediye kazanacak.

Uygur kardeşler hediye dağıtacak

Sevgililer Günü için tüm görüntüsünü değiştiren ve misafirlerini 'aşk' temalı farklı görüntüsüyle karşılayan Bahçelievler Metroport AVM, bu yıl Süheyl-Behzat Uygur’u ağırlayacak.

Haberin Devamı

12 Şubat Pazar günü saat 14.00’te başlayacak etkinlikte Uygur kardeşlerin eğlenceli yarışmalarıyla ziyaretçiler birbirinden romantik hediyeler kazanacak. İki çifte Kıbrıs tatili, üç çifte romantik bir akşam yemeği ve 10 çifte Jolly Joker’dan konser bileti hediye edilecek.

Sahnede sık sık kullandıkları balon ve bodyguard şovu AVM ziyaretçileriyle birlikte gerçekleştirerek olan Süheyl ve Behzat Uygur ayrıca tüm katılımcılara cam fanus içinde Sevgililer Günü’ne özel olarak dizayn edilmiş çiçeklerden oluşan Terraium hediye edecek.

"ANTİBİYOTİK GİBİYİZ"

Yıllardır sahne şovlarıyla binlerce kişiyi gülmekten kırıp geçiren Uygur kardeşler, insanların keyifli vakit geçirmesinden mutlu olduklarını söylediler. Behzat Uygur, özellikle son dönemde televizyon ekranlarındaki dizilerin insanları daha dramatik hale getirdiğini vurgulayarak, "Gülmeye ve eğlenmeye şimdi daha çok ihtiyacımız var. Dizilerde yer alan dramatik sahneler, gündemdeki olumsuz haberler, ekonomik zorluklar karşısında bizim yaptığımız şovlar antibiyotik etkisi yaratıyor. İhtiyaca cevap vermek için bu tip aktivitelerde yer almaya çalışıyoruz" dedi.