Cadde 'Veda Mektubu' kostümleri ve styling'i ile tam not aldı

'Veda Mektubu' kostümleri ve styling'i ile tam not aldı

04.03.2023 - 11:24 | Son Güncellenme:

Yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, Kanal D’nin yeni dizisi 'Veda Mektubu'; farklı hikayesi, başarılı oyunculukları ile olduğu kadar görkemli kıyafetleri ve styling'i ile de beğeni topladı. Veda Mektubu'nda yıllar sonra yolları kesişen Alanur ve Ziya'nın büyük aşkı anlatılıyor.

Yaşanmış bir hikayenin anlatıldığı Veda Mektubu’nda her karakter için detaylı styling ve kostüm çalışması yapıldı. Canlandırdıkları karakterlerin burçlarına göre renk ve kostüm seçimi tasarlanan oyuncular için 500'ün üzerinde kıyafetten oluşan bir gardırop hazırlandı.

Haberin Devamı

Nurgül Yeşilçay'ın canlandırdığı 'Alanur' için kırmızı, siyah ve beyaz renkler tercih edildi. Alanur'un kızı 'Aslı’yı canlandıran Rabia Soytürk için canlı renkler kullanıldı.

Veda Mektubu kostümleri ve stylingi ile tam not aldı

Geleneksel bir anneyi oynayan Bennu Yıldırımlar için lacivert ve ekru tercih edilirken, 'Ziya' karakterine hayat veren Selim Bayraktar ve 'Mehmet' karakterine hayat veren Emre Kıvılcım için ise şık takımlar ve koyu renk kumaş pantolonlar dikildi.

Veda Mektubu kostümleri ve stylingi ile tam not aldı

Yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş'ın oturduğu, hikayesini Gamestory, senaryosunu ise Deniz Akçay'ın kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda; Hakan Karsak, Ümmü Putgül, Hande Elaman,Hazar Motan, Ahmet Kaynak, Elif Çakman, Kerem Alp Kabul, Asya Kasap, Elif Uslusoy, Deniz Altan ve Elena Viunova gibi başarılı isimler yer alıyor.

Veda Mektubu kostümleri ve stylingi ile tam not aldı

Haberin Devamı

Kalplere dokunan hikayesi ile dikkat çeken Veda Mektubu dizisi, heyecan dolu yeni bölümüyle 6 Mart Pazartesi günü saat 20.00’de Kanal D’de.