Cadde 'Veda Mektubu' yeni bölümüyle nefesleri kesti! Soğuk savaş resmen başladı

'Veda Mektubu' yeni bölümüyle nefesleri kesti! Soğuk savaş resmen başladı

20.03.2023 - 23:38 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği yeni dizisi 'Veda Mektubu', 4'üncü bölümüyle ekrana geldi. Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Yıldırım ve Bennu Yıldırımlar'ın paylaştığı dizi, yeni bölümüyle yine izleyiciyi ekran başına kilitledi. İşte 'Veda Mektubu'nun son bölümünde yaşananlar ve 5'inci bölüm fragmanı...

Selin CEYLAN / Milliyet.com.tr
Kanal D'nin ilgiyle izlenen 'Veda Mektubu' dizisinin 20 Mart Pazartesi akşamı yayınlanan son bölümünde, Aslı; Mehmet’in yatağının altında bulduğu küpenin Hatice’ye ait olduğunu öğrendikten sonra hesap sordu. Mehmet, durumu hallettiğini ve bir daha böyle bir şey yaşarlarsa bu evden gideceklerini söyleyerek Aslı ile durumlarını düzeltti. Nikahtan sonra eğlenceye geçen Aslı ve Mehmet çok mutluydular. Alanur, Aslı’nın ‘Evet’ dediği an gözünün önüne geldikçe üzüntüden alkollü içecekler tüketmeye başladı.

Haberin Devamı

'VEDA MEKTUBU' SON BÖLÜM

Alanur, ardından Mehmet ve Aslı’nın odasını bastı. Aslı’ya karşı içini dökerek; "İstediğin oldu, kolumu kanadımı kırdın benim. Sahipsiz ,kimsesiz kaldım. Sen kazandın, ben kaybettim" dedi.

ASLI, MEHMET'TEN KÜPENİN HESABINI SORDU! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Veda Mektubu yeni bölümüyle nefesleri kesti Soğuk savaş resmen başladı

Mehmet ise "Olur mu öyle şey, siz bizim annemizsiniz her zaman yanınızdayız" cevabını verdi. Alanur, kullandığı alkolün etkisiyle Mehmet’e hakaretler yağdırarak, "Sen de baban gibisin! Baban neydi ki sen ne olasın! Yılan!" diye bağırdı. Çıkarken de Aslı'ya, "Benim senin gibi bir kızım yok" dedi. Mehmet nazik bir şekilde yardımcı olamaya çalışsa da, Alanur bunu reddetti.

ALANUR OTEL ODASINI BASTI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Veda Mektubu yeni bölümüyle nefesleri kesti Soğuk savaş resmen başladı

Ertesi sabah Beste, annesinin yanına gitti ve Alanur’un Aslı’ya olan kızgınlığından o da nasibini aldı. Alanur, Beste’ye anne olamadığı için hissettiklerini anlamadığını söyledi. Bunun karşısında yıkılan Beste, banyoda ağlamaya başlasa da; susmadı ve içini döktü. Ancak Alanur bir adım geri atmadı ve ısrarla daha iyilerine layık olduklarını söyledi. Beste, daha fazla konuşmak istemediğini söyleyerek "Sana buzdan kalende mutluluklar" dedi.

Haberin Devamı

BESTE, ALANUR'UN SÖZLERİYLE YIKILDI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Veda Mektubu yeni bölümüyle nefesleri kesti Soğuk savaş resmen başladı

Aslı gelir gelmez kendisinin seçtiği gelinliği giymediği için sinirlenen Seher, gözlerinin önünde gelinliği yaktı. Artık evli bir kadın olduğunu, giyimine kuşamına dikkat etmesi gerektiğini söyledi. Hatice hiç boş durmadan Alanur’un nikaha geldiğini ve özür dilemek istediğini söyledi. Aslı şoke oldu ve hiçbir şey söylemeden odasına geçti. Mehmet, bu sırada şirkette dayısıyla görüşüp evden çıkmaları gerektiğini söyledi.

SEHER, ASLI'NIN GELİNLİĞİNİ ATEŞE VERDİ! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Veda Mektubu yeni bölümüyle nefesleri kesti Soğuk savaş resmen başladı

Nevzat, geçmişi hatırlatarak Seher’i üstü kapalı tehdit etti. Evden ayrılmak istemediğini söyledi. Seher hiçbir şeyi unutmadığını yoksa bu kelimeleri yüzünden elindeki her şeyi kaybedeceğini söyledi.

NEVZAT'TAN SEHER'E YILLANMIŞ TEHDİT / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Alanur, kızı için davet vermek istedi. Bunu Aslı’ya ilettiğinde, Ziya’nın bizzat gelip kendisinin davet etmesi gerektiğini söyledi. Bunu duyan Alanur yine çıldırdı. Bütün davetlilere mail attığı için mecburen gitmek zorunda kaldı. Ziya’nın da ricasıyla herkesten özür diledi. Aslı, annesinin nikahına geldiğini yüzüne vurdu. Alanur asla altta kalmadan Mehmet’in mektuptan haberi olup olmadığını sordu. Aslı ne yapacağını ve nasıl söyleyeceğini bilmediği için susmasını istedi.

Haberin Devamı

Veda Mektubu yeni bölümüyle nefesleri kesti Soğuk savaş resmen başladı

ALANUR, KARLI AİLESİNE NİFAK TOHUMUNU EKTİ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Davette Seher’in Alanur’a hediye ettiği aile albümüyle soğuk savaş resmen başladı. Bu sırada arkadaşlarıyla vakit geçiren Aslı’nın hareketlerinden Mehmet rahatsız olmaya başlamıştı. Hatice yaptıkları muskayı Aslı’nın odasına bıraktı. Alanur banyoya giden Ziya’nın peşinden gitti ve dudaklarına yapıştı. Aslı olanları gözyaşları içinde izlerken, Beste'nin anlamsız sorularından kurtulan Seher, Ziya ve Alanur'un yanına doğru gitti.

YILLAR SONRA GELEN ÖPÜCÜK ZİYA'YI ŞAŞIRTTI! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN