Cadde VELiAHTLAR PODYUMDA

VELiAHTLAR PODYUMDA

19.04.2014 - 19:26 | Son Güncellenme:

Cemiyet hayatının genç isimleri ‘Çocuklar Aşkına’ projesi için podyuma çıktı. Anneleri de onlara eşlik etti

VELiAHTLAR PODYUMDA

Koruncuk Vakfı ve Yaratıcı Çocuklar Derneği yararına düzenlenen gecede sunuculuğu cemiyet hayatının genç temsilcilerinden Alpin Şahin, Kerim Sabancı, İdil Fırat, Tuana Savgı ve Lara Türker üstlendi. İstanbul Marriott Hotel Şişli’deki davette, projede emeği geçen isimlere teşekkür plaketi verildi.

Haberin Devamı

Koruncuk Vakfı Başkan Yardımcısı Berrin Yoleri’ nin öncülüğünde organize edilen etkinlikte 65 genç, ‘Çocuklar Aşkına’ projesi için Harvey Nichols defilesinde podyuma çıktı. Gençleri izleyen anne ve babaları ise en az onlar kadar heye-canlıydı. Ünlü isimler ellerinde telefonlarla her anı görüntüledi.

VELiAHTLAR PODYUMDA

Ali-Emir-Gül Gölge Saygı

VELiAHTLAR PODYUMDA

Ozan Doğulu’nun eşi Ece Doğulu kızı Arya ile aynı podyumu paylaştı.

VELiAHTLAR PODYUMDA

İdil Fırat, podyum performansıyla mankenlere taş çıkardı.

VELiAHTLAR PODYUMDA

Cemiyet hayatının en şık kadınlarından Begüm Şen de podyumdaydı.

YENi NESiL iŞ BAŞINDA

Cemiyet hayatının ünlü ailelerinin çocukları, podyuma çıktı, büyük heyecan yaşandı. ‘Çocuklar Aşkına’ projesinin geliri Koruncuk Vakfı ve Yaratıcı Çocuklar Derneği’ne bırakılacak

Haberin Devamı

Koruncuk Vakfı Başkan Yardımcısı Berrin Yoleri’nin öncülüğünde organize edilen ‘Çocuklar Aşkına’ etkinliği; Demet Sabancı Çetindoğan, Didem Çapa, Feryal Gülman, Merih Turan, İdil Fırat, Beyza Arslan, Gül Gölge Saygı, Yasemin Masis, Elif Erez ve Begüm Eyilik’in destekleriyle gerçekleşti. Gecede şarkıcı Yalın, bu proje için bestelediği ‘Bir Şey Olmaz Bize’ isimli parçayı çocuklarla birlikte seslendirdi.
Projeye destek olanlara plaket verilen gece, Harvey Nichols defilesiyle sürdü. Defileyi Alpin Şahin, Kerim Sabancı, İdil Fırat, Tuana Savgı ve Lara Türker sundu.
Geliri Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı ve Yaratıcı Çocuklar Derneği’ne bağışlanan defilede, farklı yaşlarda 65 genç podyuma çıktı.