Cadde Victoria Beckham ve David Beckham'ın en sevdiği aktivite: Küvette televizyon seyretmek

Victoria Beckham ve David Beckham'ın en sevdiği aktivite: Küvette televizyon seyretmek

23.10.2022 - 10:32 | Son Güncellenme:

Victoria Beckham ve İngiliz futbol efsanesi David Beckham, uzun yıllardır örnek gösterilen bir evlilik yaşıyor. Brooklyn, Romeo, Harper, Cruz isimlerinde dört çocuğu bulunan ünlü çift, sosyal medya paylaşımları ve özel hayatlarıyla sık sık gündeme geliyor. 23 yıldır evli olan Beckham çifti ev keyiflerinden bahsetti.

Victoria Beckham ve David Beckhamın en sevdiği aktivite: Küvette televizyon seyretmek

Dünyaca ünlü eski İngiliz futbolcu David Beckham ve modacı eşi Victoria Beckham, 1999 yılından beri mutlu bir evlilik sürdürüyor. Brooklyn, Romeo, Harper, Cruz isimlerinde dört çocuk sahibi olan ünlü çift tüm dünyada parmakla gösteriliyor.

Haberin Devamı

YIL DÖNÜMLERİNİ KUTLADILAR 

Geçtiğimiz aylarda 23'üncü evlilik yıl dönümlerini kutlayan çiftten Victoria Beckham, paylaşımına "Komik olmadığını söylerler, hiç gülmediğimi söylerler, ayrıca 'Uzun sürmez!' de dediler. Bugün 23 yıllık evliliğimizi kutluyoruz. David, sen benim her şeyimsin. Seni çok seviyorum" mesajını yazmıştı.

David Beckham da eşine; "23 sene önce 'Posh', (Victoria'nın 'Spice Girl' grubundaki takma adı) 'Bayan Beckham' oldu; ama o her zaman 'Posh' (havalı) olarak kalacak. 23 yıl ve 4 çocuk! Seni seviyorum. Hepimiz seni çok seviyoruz" sözleriyle karşılık vermişti.

"DÖVMELERİNİ NEDEN SİLDİRDİN?"

Tüm bunların ardından Victoria Beckham'ın paylaştığı bir videoda, 23 yıllık eşi David Beckham için bileğine yaptırdığı bir dövmenin artık görünmediği hayranlarının dikkatini çekti. Bir takipçisi ünlü isme; "Dövmelerini neden sildirdin?" diye sordu.

Victoria Beckham ve David Beckhamın en sevdiği aktivite: Küvette televizyon seyretmek

Haberin Devamı

Victoria Beckham'ın; David Beckham'ın baş harflerini içeren 'DB' dövmesi, evliliklerinin 10'uncu yıl dönümünde yaptırdığı İbranice yazılmış 'Birlikte, sonsuza dek, ebediyen' yazısı, evlilik yeminlerini yeniledikleri 8 Mayıs 2006 tarihinin Romen rakamlarıyla yazılışı, Latince yazılmış 'Baştan, tekrar' yazısı, yine İbranice yazılan 'Ben sevgilime, sevgilim bana ait' yazısı ve kendisi, eşi ve üç oğlunu temsil eden beş yıldız şekli olmak üzere birçok dövmesi vardı.

BEŞ YIL ÖNCE BAŞLADI

Hayranının neden sildirdiğini sorduğu dövme, 47 yaşındaki futbolcunun adının baş harflerini içeren 'DB' dövmesiydi; ama aslında Spice Girls'in 'Posh'u, dövmelerini sildirme işlemine beş yıl önce başlamıştı. DailyMail'de yer alan habere göre; 2008 yılında kendi markasını piyasaya süren Victoria, dövmelerin yüksek profilli bir iş kadınına yakışmayacağını düşündüğü için bu kararı verdiği iddia edilmişti.

Victoria Beckham ve David Beckhamın en sevdiği aktivite: Küvette televizyon seyretmek

Victoria Beckham dövmelerinden kurtulmaya çalışırken, eşi David Beckham'ın ise 60 ile 80 arasında dövmesi bulunuyor.

31 MİLYON STERLİN'LİK MALİKANEDE KEYİF

İngiliz tasarımcı eşi Victoria Beckham (48) ile efsanevi futbolcu David Beckham (47) ev keyiflerinden bahsetti.  Victoria Beckham, Londra’daki 31 milyon Sterlin’lik malikanelerinde en çok küvette televizyon izlemeyi sevdiklerini açıkladı.

Haberin Devamı

Dört çocuklu çiftin İngiltere’nin lüks Cotswold bölgesinde 6 milyon Sterlin’lik bir çiftlik evi, ABD Miami’de de 19 milyon Sterlin’lik bir apartman dairesi var.

Victoria Beckham ve David Beckhamın en sevdiği aktivite: Küvette televizyon seyretmek