Cadde Victoria’s Secret meleğinin 24 saati

Victoria’s Secret meleğinin 24 saati

14.05.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Şovları, defileleri, fotoğraf çekimleri ve renkli hayatlarıyla tanıdığımız Victoria’s Secret mankenlerinden Rosie Huntington - Whiteley, bir gününün nasıl geçtiğini anlattı. Ünlü manken başarısının sırrını da verdi: “Takım oyuncusu olmak.”

Victoria’s Secret meleğinin 24 saati

Meleğin bir günü

Haberin Devamı

2006 yılından beri Victoria’s Secret’ın mankenliğini yapan İngiliz model Rosie Huntington - Whiteley, Harper’s Bazaar dergisine konuştu. “Başarılı bir model olabilmek için takım oyuncusu olmak gerek” şeklinde konuşan 28 yaşındaki manken, Los Angeles’taki hayatından bir gününü anlattı. İşte Victoria’s Secret meleğinin bir günü...


6.00
Her ayın bir haftasını Londra’da geçirdiğim için genelde jetlag oluyorum. Bu nedenle Los Angeles’tayken her zaman çok erken kalkıyorum. Minik köpeklerim Dolly ve Peggy’le uyanıyorum. Genelde gün içinde ilk konuştuğum kişi erkek arkadaşım Jason oluyor.

6.15
Dişlerimi fırçalıyorum, cilt bakımı konusunda çok dikkatliyimdir. Her sabah günlük temizleyici bakım kürlerimi ve kremlerimi uygularım ve güneş kremi de kullanırım.

6.30
Köpekleri bahçeye çıkarırım. Onları besler, kendime bir kahve yapar ve bir şişe su içerim. Kahve olmadan uyanamam. Kahvaltıda bir dilim ekmeğin üzerine yumurta ya da yoğurt ve kuru tahıl ya da meyve yerim. Bazen de yeşil meyve suyu ve kahvaltı muffini tercih ederim. Sonra köpeklerimle yatağa geri dönüp BBC ve CNN izlerim. E - postalarıma cevap verir, sosyal medyada takılırım.

7.30
Kıyafet seçmem 10 dakikamı alır. Her zaman o gün nerede olacağımı ve nasıl hissetmek istediğimi düşünürüm kıyafetlerimi de buna göre seçerim. Parfüm sıkmadan asla evden çıkmam. Evdeyken genelde tüm gün eşofmanlarla gezerim dışarı çıktığımda da çoğunlukla bir jean bir tişört giyerim.

8.00
Los Angeles’ta her yere kendi arabamla giderim. Londra’daki annemi, babamı ve kız kardeşimi arar konuşurum. Kahvaltıdan sonra spora giderim. Londra’da olsaydım, 16 yaşından beri şoförlüğümü yapan Vic beni fotoğraf çekimi stüdyosuna götürürdü.

9.00
Çekimler için büyük yeşil bir meyve suyu içerim ve laptobumu alırım. Böylece saç ve makyaj yapılırken de çalışabiliyorum. Tanışma bittikten sonra yeni ekiple birlikte hızlıca günlük toplantı yaparız. Ben sıklıkla e-postalarıma cevap veriyor olurum ya da fotoğraf çekimleri için fikir toplarım.

10.30
İlk çekim için sete girerim. Çoğu günler saat 10 - 12 arasında çekim olur. Bu sırada çalan müzik beni canlandırır. Eğlenmeyi seven insanlarla sette olmayı seviyorum ama bazen de setin daha sakin ve sessiz olması gerekiyor. Birkaç dakikada bir, birisi saçımı düzeltmek için gelir, giydiğim kıyafet değişir, makyajım rötuşlanır, ışık değiştirilir ya da set tekrar düzenlenir.

13.00
Öğle yemeği vakti. Bu öğün proteinden oluşur, balık, tavuk, hindi gibi. Yanında da bolca salata ve taze sebzeler. Bu saatte işteysem catering getirdiklerinde hep birlikte büyük bir masada yer ve sohbet ederiz.

14.00
Benimle çalışanlar için tek kuralım pozitif, mantıklı ve eğlenceli olmaları. Etrafımda çalışkan ve asla saçmalamayan insanlar olmasını seviyorum. Çoğu çekimlerimde yıllardır tanıdığım insanlarla çalışırım, böylece hep iyi enerji içinde olurum. Başarılı bir model olmak için bir takım oyuncusu, güvenilir ve çalışkan olmanız gerekiyor. Şöhret, eğlence sektöründe sizin her şeyinizdir ve her kafadan bir ses çıkar. ‘Şöhret kazanmak bir ömrünü alır, onu yerle bir etmekse küçük bir hareketini.’ Bu deyişi seviyorum. Eğer fırsat yakalayabiliyorsanız, şanslısınız demektir ve bu fırsatı değerlendirecekseniz elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Kendinizi ön plana çıkarmalı ve sıkı çalışmalısınız.

19.30
Çekimler genelde saat 6 gibi biter, ama bazı çekimler de gece geç saatlere kadar sürer. Genelde bu saatlerde evde yemeye çalışırım ama akşam yemeği için restorana gitmeyi ve oradan bir şeyler içmek için başka yerlere gitmeyi seviyorum. İştah açan yemekleri seviyorum, peynir, ekmek, makarna, patates kızartması gibi.
Los Angeles, gündüz şehri. Gece hayatı yok. New York ya da Londra da tam tersi, gece canlanır. Arkadaşlarımla eğlenmeyi severim ara sıra bir ev partisi ya da gece kulübüne giderim. Eğer yolculuk yapacaksam mutlaka yanımda yedek kıyafet taşırım. Çünkü her seferinde havaalanında bir paparazzi olur, uçağa bindiğimde de üstümü değişir ve uyurum.

22.00
Genelde yatmadan önce ya televizyon izlerim ya da kitap okurum. Polisiye dizileri seviyorum. Bir duş alır ve saçlarımı mutlaka kuruturum. Yüzümü tekrar temizler ve nemlendiririm. Dolabımı ve mutfağımı düzenlerim ya da köpeklerimle günün yorgunluğunu atarım.

23.00
Gün biter, ışıklar söner.