Cadde Will Smith ve Jada Pinkett Smith, tokat skandalı sonrası ilk kez birlikte görüntülendi

Will Smith ve Jada Pinkett Smith, tokat skandalı sonrası ilk kez birlikte görüntülendi

15.08.2022 - 13:28 | Son Güncellenme:

28 Mart 2022 gecesi Los Angeles’taki Dolby Theatre’da düzenlenen 94'üncü Oscar Ödülleri töreninde, eşi Jada Pinkett Smith ile ilgili şaka yaptığı için sunucu Chris Rock'a tokat atan dünyaca ünlü aktör Will Smith, geçtiğimiz haftalarda sessizliğini bozmuş ve bir özür videosu yayınlamıştı. Gündemden düşmeyen skandaldan beri düşük bir profil sergileyen ve gözlerden uzak olan aktör, geçtiğimiz gün eşi Jada ile birlikte ilk kez kameralara yansıdı. İşte detaylar...

Will Smith ve Jada Pinkett Smith, tokat skandalı sonrası ilk kez birlikte görüntülendi

Milliyet.com.tr
Will Smith, 'King Richard' filmindeki rolüyle 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünü aldığı 94'üncü Oscar Ödül Töreni'ne tokat skandalıyla damga vurmuştu. Rock, Smith'in eşi Jada Pinkett Smith'in Alopesi hastalığı nedeniyle saçlarını kazıtmasıyla ilgili "Jada seni seviyorum, 'G.I. Jane 2'yi sabırsızlıkla bekliyorum" şeklinde espri yapmıştı. Bunun üzerine Smith, oldukça sinirlenmişti. Ünlü aktör, şakalar üzerine sahneye çıkıp, Chirs Rock'a tokat atmış ve "Karımın adını ağzına alma!" demişti.

Haberin Devamı

53 yaşındaki oyuncu, ödülünü almak için sahneye çıktığında gözyaşlarıyla özür dilemiş ve, "Akademi'den özür dilemek istiyorum, aday arkadaşlarımdan özür dilemek istiyorum. Bu güzel bir an" demişti. Will Smith'in, tokat attığı Chris Rock'tan özür dilememesi ise dikkat çekmişti.

Will Smith ve Jada Pinkett Smith, tokat skandalı sonrası ilk kez birlikte görüntülendi

"KORUNMAYA İHTİYACIM OLDUĞUNU SÖYLEMEDİM"

Skandalın ardından aktörün projeleri birer birer iptal edilirken, eşi Jada Pinkett Smith'ten açıklama gelmişti. Jada, "Hiçbir zaman korunmaya ihtiyacım olduğunu söylemedim" diyerek, Will Smith'in törendeki tavrının abartılı olduğunu dile getirmişti. Eşinin ailesinin de sırt çevirdiği Smith'in stresle baş etmekte zorlandığı, uzmanlardan yardım istediği ve rehabilitasyona kaldırıldığı öne sürülmüştü.

Haberin Devamı

10 YIL BOYUNCA MEN EDİLDİ

Törene damga vuran olaydan sonra düşük bir profil gösteren Will Smith, 10 yıl boyunca Oscar galalarından ve diğer Akademi etkinliklerinden de men edilmişti.

"DAVRANIŞIM KABUL EDİLEMEZDİ"

Tokat skandalıyla ilgili Will Smith'ten beklenen hamle ise, geçtiğimiz haftalarda gelmişti. Instagram ve YouTube hesaplarında paylaştığı altı dakikalık videoda pişmanlığını dile getiren oyuncu, bazı soruları cevaplamıştı. Oscar’daki ödül konuşması sırasında neden Chris Rock’tan özür dilemediğiyle ilgili bir soruya Will Smith, “o an benim için her şey bulanıktı” cevabını vermiş ve şöyle devam etmişti:

Chris'e ulaştım ve bana gelen mesaj, henüz konuşmaya hazır olmadığı, hazır olduğunda bana ulaşacağıydı. Chris, senden özür dilerim. Davranışım kabul edilemezdi ve ne zaman konuşmaya hazır olursan buradayım. O an fark etmediğim şeylerden biri de bu hareketin ne kadar insanı kırabileceğiydi. Bu yüzden Chris'in annesinden özür dilemek istiyorum. Tüm ailesinden, özellikle Tony Rock'tan özür dilemek istiyorum. Tony ile harika bir ilişkimiz vardı, o benim adamımdı. Ve bu arkadaşlık artık muhtemelen onarılamaz.

"JADA'NIN HİÇBİR İLGİSİ YOK"

Smith, tokat olayında eşinin etkisi olup olmadığıyla ilgili soruya da, "Kendi deneyimlerimden, Chris’le olan geçmişimden kendi başıma bir seçim yaptım. Jada'nın bununla hiçbir ilgisi yok" şeklinde yanıt vermişti.

Will Smith ve Jada Pinkett Smith, tokat skandalı sonrası ilk kez birlikte görüntülendi

SKANDALDAN SONRA İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİLER

Yaşananlardan beri gözlerden uzak olan 53 yaşındaki Will Smith, önceki gün 1997 yılında evlendiği, Willow ve Jaden adını verdikleri iki çocuğunun annesi Jada Pinkett Smith (50) ile birlikte Malibu'da objektiflere takıldı.

2022 yılına damga vuran skandalın ardından ilk kez ortaya çıkan çift; Malibu'da ünlülerin uğrak noktası olan Nobu'nun yakınında el ele yürürken fotoğraflandı. Keyiflerinin yerinde olduğu görülen ikiliden Will Smith, gazetecilere el salladı.

Haberin Devamı

Spor tarzlarıyla dikkat çeken çiftten Will Smith mekandan ayrılmak için araçlarına doğru yürürken, Jada Pinkett Smith de eşini takip etti.

Will Smith ve Jada Pinkett Smith, tokat skandalı sonrası ilk kez birlikte görüntülendi

'AÇIK EVLİLİK' AÇIKLAMASI

Öte yandan ünlü isim, geçtiğimiz yıl Jada ile olan evliliğiyle ilgili sır perdesini aralamış, 'açık evlilik' yaşadıkları yönündeki iddialara yanıt vermişti. GQ dergisinin kasım sayısına oyuncu, "İlişkimiz tek eşli olarak başladı ama sonra evrildi" ifadelerini kullanmıştı.

Üç çocuk babası Will Smith, evlilikleri boyunca hem kendisinin, hem de eşinin başkalarıyla da ilişki yaşadığını da itiraf etmiş ve; "Jada, geleneksel evliliğe asla inanmadı. Gelenek dışı ilişkiler yaşayan aile üyeleri vardı. Yani Jada benden çok farklı bir ortamda büyümüştü" şeklinde konuşmuştu.

"EVLİLİK BİZİM İÇİN HAPİSHANE OLAMAZ"

Eşiyle birbirlerine güven duyduklarını ve özgür bıraktıklarını da söyleyen Smith, "Evlilik, bizim için hapishane olamaz" demişti. Bunun kendi hayat görüşleri olduğunun altını çizen aktör, "Kimseye bizim yolumuzu önermiyorum" cümlesini de sözlerine eklemişti.