Cadde Will Smith'ten Chris Rock'a tokat! Demet Akalın'dan çok konuşulacak yorum

Will Smith'ten Chris Rock'a tokat! Demet Akalın'dan çok konuşulacak yorum

28.03.2022 - 11:31 | Son Güncellenme:

Will Smith, tüm dünyanın gözünü çevirdiği, canlı yayınlanan 94'üncü Oscar Ödülleri'nde eşinin hastalığıyla ilgili espri yapan komedyen Chris Rock'a tokat attı. Demet Akalın, törenden ödülle ayrılmasına rağmen tokat olayıyla akıllarda kalan oyuncuya destek verdi. Twitter hesabından art arda paylaşımlar yapan ünlü popçunun mesajları gündem oldu. İşte detaylar...

Will Smithten Chris Rocka tokat Demet Akalından çok konuşulacak yorum

Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından verilen ve her yıl merakla beklenen Oscar ödülleri sahiplerini buldu. ABD'nin Los Angeles kentindeki Dolby Tiyatrosu'nda gerçekleşen 94'üncü Oscar Ödülleri törenine, oyuncu Will Smith ile sunuculuk görevini üstlenen komedyen Chris Rock arasında yaşananlar damga vurdu.

Haberin Devamı

GERÇEK Mİ, ŞOV MU?
Tören sıra dışı bir olaya sahne oldu. Dünyaca ünlü ABD'li aktör Will Smith, eşi Jada Pinkett Smith'in saç dökülmesiyle ilgili şaka yaptığı gerekçesiyle komedyen Chris Rock'a çok sert bir tepki gösterdi. Davetliler ve TV başında Oscar'ı takip edenler, yaşananların gerçek mi, yoksa şovun bir parçası mı olduğunu anlayamadı.

"KARIMIN ADINI AĞZINA ALMA"
Salonun sunucunun şakasına güldüğü sırada sinirlerine hakim olamayan oyuncu, bir anda yerinde kalkıp sahneye çıkarak, Rock'a "Karımın adını ağzına alma" dedi ve tokat attı.

Will Smithten Chris Rocka tokat Demet Akalından çok konuşulacak yorum

"WILL SMITH BENİ DÖVDÜ"
Rock ilk şoku atlattıktan sonra "Will Smith beni dövdü. Bu televizyon tarihi için muazzam bir geceydi" dedi. Daha sonra 'King Richard' filmiyle kazandığı 'En İyi Erkek Oyuncu' Oscar'ını almak için sahneye çıkan Smith, yaşananlardan dolayı çok üzgün olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

Ünlü aktör, "Akademi'den özür dilemek istiyorum, aday arkadaşlarımdan özür dilemek istiyorum. Bu güzel bir an" şeklinde konuştu. Oyuncunun tokat attığı Chris Rock'tan özür dilememesi dikkat çekti.

DEMET AKALIN: ELİNE SAĞLIK
Sosyal medyayı sallayan tokat olayına dair yorumlar dikkat çekti. Will Smith kısa sürede TT (Twitter gündemi) listesinin ilk sırasına çıkarken, Demet Akalın da çok konuşulan görüntülere kayıtsız kalmadı.

Will Smithten Chris Rocka tokat Demet Akalından çok konuşulacak yorum

"ADAM 25 YILDIR EVLİ"
53 yaşındaki aktörü destekleyen paylaşımlar yapan şarkıcı, "Adamsın Will Smith", "Adam 25 yıldır evli. O kadar kıymet vermiş eşine. Eline sağlık" ve "Sağlıkla dalga geçilmez" şeklinde mesajlar yazdı.