Cadde Yağmur Sarıoğlu: Dönüm noktası olarak kaydettim!

Yağmur Sarıoğlu: Dönüm noktası olarak kaydettim!

27.10.2022 - 08:41 | Son Güncellenme:

Uzun yıllar Galatasaray forması giyen eski milli futbolcu Sabri Sarıoğlu'nun pilot eşi Yağmur Sarıoğlu, kariyerinde bir ilki gerçekleştirdi. Kısa bir süre önce ara verdiği mesleğine geri dönen üç çocuk annesi Sarıoğlu, okyanus ötesi ilk uçuşuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Yağmur Sarıoğlu: Dönüm noktası olarak kaydettim

2010'da Sabri Sarıoğlu ile nikâh masasına oturan ve iki yıl önce üçüncü çocuğu Saran'ı kucağına alan pilot Yağmur Sarıoğlu, bu süreçte pilotluk mesleğine ara vermişti. Geçtiğimiz yaz objektiflere yansıyan ünlü isim, "Çin ile Amerika arasında kargo uçağındayım. Üç çocuktan sonra tekrar mesleğime döndüm, mutluyum" demişti. 

Haberin Devamı

17 Ekim 2022 tarihinde ABD'ye uçan 34 yaşındaki Yağmur Sarıoğlu, uçağın kokpitinde çektiği fotoğrafları ve güzergah noktasını gösteren haritayı sosyal medya hesabından yayınladı.

Yağmur Sarıoğlu: Dönüm noktası olarak kaydettim

"ATLAS OKYANUSU'NU GEÇTİĞİM İLK UÇUŞ"

Yaklaşık 9 saat 35 dakika süren bir yolculuk gerçekleştiren Yağmur Sarıoğlu, gönderisine "Atlas Okyanusu'nu geçtiğim ilk uçuşu, 17 Ekim 2022 tarihine bir dönüm noktası olarak kaydettim" notunu düştü.

Sarp, Sare ve Saran adında üç çocuğu bulunan Yağmur Sarıoğlu'nun paylaşımları kısa sürede hayranlarında yoğun ilgi gördü.

Yağmur Sarıoğlu: Dönüm noktası olarak kaydettim