Cadde Yağmur Tanrısevsin'den yeni imaj!

Yağmur Tanrısevsin'den yeni imaj!

10.03.2015 - 09:22 | Son Güncellenme:

Başarılı oyuncu Yağmur Tanrısevsin, Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere işte böyle yansıdı. Peki Maral dizisiyle şu sıralar yine gündemde olan Yağmur Tanrısevsin kimdir? hayatı kariyeri ve hakkında bilmediğiniz tüm detaylar haberimizde...

Yağmur Tanrısevsinden yeni imaj

Alışveriş merkezinde yakın bir arkadaşıyla buluşan Yağmur Tanrısevsin’in yeni imajı ise dikkatlerden kaçmadı. En son rol aldığı dizide saçları uzun ve siyah olan Yağmur Tanrısevsin, bu kez karşımıza biraz daha kısa ve kumral saçlarla çıktı. Başarılı oyuncu yaptığı açıklamada ““Bu ay sonu gibi Tv8 ekranlarında yeni dizimiz “Bana Baba Dedi” başlıyor ve ben de rolüm gereği imajımı biraz değiştirdim” dedi.

Şu Sıralar TV 8'de ekrana gelmeyen Maral Dizisinde Oynayan Yağmur 20 bin TL alacak

Dizide kötü rol karakterini canlandıracak olan Yağmur, Hazal Kaya’nın en büyük rakibi olacak ve dizi başı 20 bin TL alacak. Daha önceki dizilerinde bölüm başı 5 bin TL alan Yağmur Tanrısevsin’e Acun tarafından zam yapıldı ve bölüm başı ücreti 20 bin TL oldu.

Yağmur Tanrısevsin kimdir?

BİYOGRAFİSİ

Türk Dizi Oyuncusu. Kendisi aslen Mersinlidir. Marmara Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü öğrencisidir. Craft Oyunculuk Atöylesinde eğitim almaktadır.

Yağmur Tanrısevsin (d. 24 Ağustos 1990, Mersin), Türk oyuncu. Yağmur Tanrısevsin "Güneşi Beklerken" dizisinde ünlü bir ailenin duygusal krizler geçiren hassas kızı "blumia hastası" "Melis Güzel" karakterini canlandırarak tanınmıştır. İngilizce oynadığı Amerika ortak yapımı ilk sinema filminde The Tragedy adlı korku filminde Jennifer rolünü canlandırmıştır. Bambi reklamının marka yüzü olmuştur.

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik-Cam Bölümü son sınıf öğrencisidir. Sanat kariyerini oyunculuk ve seramik-cam alanlarında birlikte devam ettirmektedir. Meltem Cumbul, Betül Alganatay, Ümit Çırak, Craft Oyunculuk Atölyesi oyunculuk eğitimi aldığı bazı isimlerdir.

Boks, tenis, kayak, basketbol, heykel, resim ile ilgilenmektedir."Aşk Ağlatır" adlı sinema filminde oynadı. Adını Feriha Koydum ve Pis Yedili dizilerinde konuk oyuncu olarak bulundu. 2014 sonbaharı itibari ile Kaçak isimli dizide Haluk Bilginer'in kızı olarak Tülay karakterini canlandırmaktadır.