Cadde Yalan Dünya dizisi yayından mı kalkıyor?

Yalan Dünya dizisi yayından mı kalkıyor?

05.11.2014 - 09:09 | Son Güncellenme:

Bugün yeni bölümüyle ekrana gelecek olan Yalan Dünya final yapacağı açıklandı. Senarist ve başrol oyuncusu Gülse Birsel'in ellerindeki 4 bölüm bitince dizinin final yapacağını mesajla oyuncularına bildirdiği öğrenildi. Dizinin yeni bölümünde neler oldu? Ayrıntılar haberimizde...

Yalan Dünya dizisi yayından mı kalkıyor

Değişen reyting sistemi nedeniyle TV piyasası kan ağlıyor. İlk bölümü 31. olan son yılların en popüler dizilerinden Yalan Dünya da yayından kaldırılıyor.

Haberin Devamı

Güneş'in haberine göre bu sezon reyting ölçümünün daha küçük yerleşim birimlerine açılması ve denek sisteminin değişmesi televizyon piyasasında tüm dengeleri bozdu. Yapımcıların bölüm başına 450 bin TL'den başlayan bütçelerle çektiği diziler eskisi gibi yüksek reytingleri göremeyince teker teker bitirilmeye başlandı. Bu durumdan son 4 yılın en popüler komedi dizisi Yalan Dünya da nasibini aldı.

Oyunculara mesaj attı

Cuma gününden çarşambaya alınan ve süresi 75 dakikaya indirilen dizi, ilk bölümünde Tüm Seyirciler'de 31. olunca Kanal D ve tüm ekip büyük şok yaşadı. Senarist ve başrol oyuncusu Gülse Birsel'in ellerindeki 4 bölüm bitince dizinin final yapacağını mesajla oyuncularına bildirdiği öğrenildi. Yalan Dünya'nın bugün ekrana gelecek bölümünün ne kadar izleneceği ise diziye son bir şans verilip verilmeyeceği konusunda büyük önem taşıyor.

Yeni Bölümünde Doğa yürüyüşüne çıkan ekip kayboluyor

Karakaşlar’ın Bodrum’daki inşaatına Tülay ile gitmeyi kafasına koyan Selahattin, Nursel ile yakınlık kurmaya çalışır. Ancak arkadaşlık yapacağım derken ölçüyü fazla kaçırıp, ona eşlik edeceğim diye her gün içmeye başlar.

Halasının eşini kaybeden Şehmuz ise üzgündür. Bu durumu fırsat bilen Vasfiye, cenaze ve ölüm hakkındaki sohbetiyle Şehmuz’u iyice daraltıp, fenalık geçirmesine neden olur. Rıza ve Deniz’in aşkı da yeni bir sınavdan geçmek üzeredir. Rıza, Bodrum’daki inşaatın başına ailesinin büyük ihtimalle kendisini göndereceğini açıklar.

Emir’i Zerrin’e takip ettiren Nurhayat, ekibin Esra’nın rehberliğinde doğa yürüyüşe gideceğini öğrenince zorla geziye dahil olur. Nursel’i bir türlü kafalayamayan Selahattin, son kozu olarak Tülay’ı öne sürer. Fırat’ın Yazgısı’nı izleyen Nursel, dizide Tülay’ın oynadığı Mesire’ye ne olduğunu öğrenirse Selahattin’e Bodrum için, olur vereceğini açıklar.

Nurhayat’ın geleceğini öğrenen Emir, rehber değişikliğine gider. Esra yerine Orçun ile dağa çıkan ekip yolu kaybedince ıssız bir yerde mahsur kalır. Rıza, herkesi kurtarmak için kendini feda ederken, Selahattin’in davranışlarından şüphelenen Gülistan, onu takip eder. Nurseller’e gelen Gülistan, orada gördüğü manzara karşısında şoke olur.

Haberin Devamı

YALAN DÜNYA SON BÖLÜM İZLE

Haberin Devamı

1. Fragman




2. Fragman