Cadde Yalancılar ve Mumları neden final yaptı? İşte, Yalancılar ve Mumları oyuncuları ve konusu

Yalancılar ve Mumları neden final yaptı? İşte, Yalancılar ve Mumları oyuncuları ve konusu

31.10.2021 - 22:22 | Son Güncellenme:

Yalancılar ve Mumları dizisi 5. final bölümü ile sevenlerinin karşısına çıkıyor. Dizinin 3 Ekim Pazar akşamı ilk bölümü yayımlanmıştı. dört kadın arkadaşın hayatının anlatıldığı Yalancılar ve Mumları dizisi Mistresses adlı yapımdan uyarlanmıştır. Peki, Yalancılar ve Mumları neden final yapıyor?

Yalancılar ve Mumları neden final yaptı İşte, Yalancılar ve Mumları oyuncuları ve konusu

FOX TV'de kısa süre önce yayın hayatına başlayan Yalancılar ve Mumları, 31 Ekim'de son kez dizi severlerin beğenisine sunulacak. Dizinin başrollerinde Elçin Sangu, Ceren Moray, Şafak Pekdemir ve Burcu Gölgedar yer alıyor. Yalancılar ve Mumları dizisinin yönetmenliğini Merve Girgin üstleniyor. İşte, Oyuncu kadrosu...

Haberin Devamı

YALANCILAR VE MUMLARI NEDEN BİTİYOR?

Her hafta pazar akşamı yeni bölümleri ile FOX ekranlarında seyircisi karşısına çıkan Mistresses uyarlaması Yalancılar ve Mumları dizisi 5. bölümde final kararı aldı. Dizinin reytingler nedeniyle erken final kararı aldığı öne sürülüyor. 

OYUNCULARI 

Oyuncu kadrosunda; Elçin Sangu, Ceren Moray, Feyyaz Duman, Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar, Melike Güner, İsmail Demirci ve İlker Kızmaz yer alıyor. 

KONUSU

Elif (Ceren Moray), kocasını bir tekne kazasında kaybetmiş ve bu kaybı halen kabullenememiştir. Gelen cevapsız aramalar kocasının hayatta olduğunu düşünmesine sebep oluyordur. Elif’e en yakın arkadaşları Ceyda (Elçin Sangu), Meliha (Şafak Pekdemir) ve Şebnem (Burcu Gölgedar) destek olurlar. Ceyda birine bağlanmaktan hoşlanmayan, özgürce yaşamayı yeğleyen bir kadındır. Meliha başarılı bir psikiyatristtir. Beyaz yakalı Şebnem’in ise kocasıyla sorunları vardır. Bu dört kadının hayatlarındaki gerçekler ise sandıklarından bambaşkadır…

Yazarlar