Cadde 'Yalaza' ekibinin hataları amacına ulaştı

'Yalaza' ekibinin hataları amacına ulaştı

18.12.2017 - 13:45 | Son Güncellenme:

TRT 1'de yayınlanan 'Yalaza' dizisi oyuncuları ve set ekibi, Arifiye Çocuk Evleri Sitesi için başlattıkları kumbara kanununu hayata geçirdiler ve çocuklarla buluştular.

Yalaza ekibinin hataları amacına ulaştı

Daha önce sete bir kumbara koyan 'yalaza' ekibi, yaptıkları her hata için kumbaraya 1 TL atma kararı almıştı. Biriken para ise Sakarya Arifiye Çocuk Evleri Sitesi'ndeki çocukların ihtiyaçları için harcanma üzere birikiyordu. Kumbarada biriken para 46 mont, 3 ütü ve 3 ütü masasına harcandı. Alınan ihtiyaçları dizinin başrol oyuncularından Didem Balçın teslim etti.

Haberin Devamı

Oyuncu ve set arkadaşlarıyla çocukları ziyaret eden Didem Balçın, hem duygusal anlar yaşadı hem de çocuklara iyi vakit geçirtmek için elinden geleni yaptı. Dizinin oyuncularından Özkan Ayalp ise çocuklara yeni oyunlar öğretti.

'YALAZA' HER PAZARTESİ TRT 1'DE

Taraklı'nın mizahi kültürü 'Yalaza'yı konu alan dizi, her biri birbirinden komik karakterleri buluşturuyor. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkati çeken dizide; Sinan Albayrak, Didem Balçın, İpek Tuzcuoğlu, Erol Aksoy, Kadir Çöpdemir, Hasan Kaçan, Gamze Karaduman, Merve Erdoğan, Lalizer Kemaloğlu, Ergül Miray Şahin, Mert Carim, Tibet Tursun, Kerem Muslugil, Ercü Turan, Zeynep Gülmez, Gizem Koçer, Erdal Cindoruk, Elif İnici, Batuhan Aydar, Özkan Ayalp, Ömer Gecü, Eray Ayaz ve Eylül Naz Özgen yer alıyor.

Haberin Devamı

Dizi, pazartesi günleri saat 20:00'de TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor.