Cadde Yanımda Kal filmi oyuncuları kim, konusu nedir? Yanımda Kal nerede çekildi?

Yanımda Kal filmi oyuncuları kim, konusu nedir? Yanımda Kal nerede çekildi?

05.06.2022 - 18:03 | Son Güncellenme:

Yanımda Kal filmi, 2018 yılında vizyona giren romantik yapımlardandır. Başrollerinde ise Çağlar Ertuğrul ve Meriç Aral yer alıyor. Filmde başarılı bir iş adamı ve sokaka müzsiyeni kızın aşk hikayesi anlatılıyor. Peki, Yanımda Kal filmi oyuncu kadrosunda kimler var?

Yanımda Kal filmi oyuncuları kim, konusu nedir Yanımda Kal nerede çekildi

Yanımda Kal filmi, başarılı oyuncu kadrosu ve hikayesi ile sinema severleri ekrana kitliyor. Film, sinema salonlarının ardından TV ekranlarına da dikkat çekiyor. Yanımda Kal'ın yönetmenliğini ise Mustafa Uğur Yağcıoğlu üstlenirken senaryosunu Çağlar Yurt kaleme aldı. İşte, Yanımda Kal filmi oyuncuları...

Haberin Devamı

YANIMDA KAL KONUSU

İşkolik bir adam ile sokak şarkıcısı bir kızın hikâyesini konu ediyor. Emir Kurt, genç bir iş adamıdır. İşçi sınıfı bir aileden gelen Emir'in hayatı çalışmakla geçer. Hayatındaki her şeyi geri plana atıp gece gündüz çalışarak sahip olduğu konuma ulaşır. Önemli bir yatırım bankasında çalışan Emir'in, kendini sadece işe adaması onun insanlarla ilişki kurmakta zorlanmasına neden olur. Hayatı sadece işten ibaret olan Emir'in yaşamı Zeynep ile karşılaşması ile bambaşka bir hâl alır. Zeynep, sokak şarkıcısı olan, neşe dolu genç bir kızdır. Bir tesadüf sonucu bir araya gelen Emir ve Zeynep kısa sürede birbirlerinin vazgeçilmezi hâline gelir. Emir, Zeynep ile âdeta hayata yeniden başlamıştır. Ancak çiftin bu mutluluğu Zeynep'in amansız bir hastalığa yakalanması ile yarım kalır.

Haberin Devamı

YANIMDA KAL OYUNCULARI

Çağlar Ertuğrul - Emir
Meriç Aral - Zeynep
Murat Aygen - Ahmet
Nilay Duru - Leyla
Ege Aydan - Nazım

YANIMDA KAL FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

2028 yapımı Yanımda Kal filminin çekimleri İstanbul'un farkllı noktalarında ve Sapanca'da gerçekleştirildi.