Cadde 'Yargı'nın Borsacı Canberk'i Çağrı Atakan: Henüz tüyo isteyen yok!

'Yargı'nın Borsacı Canberk'i Çağrı Atakan: Henüz tüyo isteyen yok!

02.04.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nın başrolü paylaştığı, Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi 'Yargı'ya geçtiğimiz ay dahil olan Çağrı Atakan, Nişantaşı'nda görüntülendi. Haziran 2021'de final yapan 'Çukur'dan sonra ekranlara dönen ünlü oyuncu, Yargı'da canlandırdığı rolün aksine gerçek hayatta borsadan hiç anlamadığını söyledi.

Yargının Borsacı Canberki Çağrı Atakan: Henüz tüyo isteyen yok

Kanal D'nin pazar akşamlarına damga vuran dizisi 'Yargı'ya 85’inci bölümünden itibaren Borsacı Canberk karakteriyle katılan Çağrı Atakan, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.

Haberin Devamı

YARGI SON BÖLÜM...

KAAN URGANCIOĞLU'NA ÖVGÜ

Rol arkadaşı Kaan Urgancıoğlu'nu beğenerek izlediğini vurgulayan oyuncu, "Çok güzel bir iş, tüm çalışanlar çok iyi ve beni içlerine aldılar. Keyifli gidiyor çekimlerimiz. Uzun zaman olmuştu setlere ara vermiştim, çalışmayı özlemişim. Daha önce de diziyi takip ediyordum. Kaan Urgancıoğlu'nun oyunculuğunu çok beğeniyorum zaten, herkes çok iyi. Yolda durdurup, beni tekrar ekranda gördüğünü söyleyen ve memnuniyetlerini dile getirenler oluyor" dedi.

Yargının Borsacı Canberki Çağrı Atakan: Henüz tüyo isteyen yok

"BORSA OYNAMAYAN TEK BENİM HERHALDE"

Yargı'da borsacı karakterini canlandırsa da gerçek hayatta borsadan anlamadığını belirten Çağrı Atakan, "Keyifli ve değişik bir rol. Daha önce oynamadığım bir rol, bir borsacıyı canlandırıyorum. Tatlı, enerjik biri. Borsayla aram hiç yok. Anladığım kadarıyla şu an neredeyse tüm ülke borsada oynuyor. Spor salonuna gidiyorum, borsa sohbeti. Kafeye gidiyorum, yine orada bir borsa. Oynamayan tek benim herhalde memlekette. Tüyo isteyen yok. Henüz o raddeye gelmedik ama o da olur" şeklinde konuştu.

Yargının Borsacı Canberki Çağrı Atakan: Henüz tüyo isteyen yok

Haberin Devamı

"GAYRİMENKUL DAHA SAĞLAM"

Yatırımlarını gayrimenkule yapmaya çalıştığını dile getiren 43 yaşındaki oyuncu, "Birikimlerimi değerlendirmeye çalışıyorum. Gayrimenkul daha sağlam, ben sağlamcıyımdır" ifadelerini kullandı.

Yargının Borsacı Canberki Çağrı Atakan: Henüz tüyo isteyen yok

ÇAĞRI ATAKAN KİMDİR?

2017'de Çukur dizisinde Remzi karakteri ile tanınan, 2018'de 'Şahin Tepesi' dizisinde 'Yılmaz' karakterine hayat veren Çağrı Atakan, 2021'de 'Survivor Ünlüler Gönüllüler'de yarıştı.

Yargının Borsacı Canberki Çağrı Atakan: Henüz tüyo isteyen yok

Sakatlığı nedeniyle yarışmadan ayrılmak zorunda kalan Çağrı Atakan ile sosyetik güzel Eda Taşpınar’ın birlikteliği magazin gündeminde günlerce konuşulmuştu. İlişkileri Survivor öncesi başlayan ünlü çift, dört ayda yollarını ayırmıştı.