Cadde Yarından Sonra oyuncuları kim? Yarından Sonra filmi konusu ve oyuncu kadrosu

Yarından Sonra oyuncuları kim? Yarından Sonra filmi konusu ve oyuncu kadrosu

01.08.2022 - 18:45 | Son Güncellenme:

Yarından Sonra filmi, sinema salonlarının ardından televizyon ekranlarında film severlerin beğenisine sunuluyor. Filmin başrolünde Dennis Quaid ve Jake Gyllenhaal yer alıyor. Film 2004 yılında vizyona girdi. İşte, Yarından Sonra filmi oyuncu kadrosu...

Yarından Sonra oyuncuları kim Yarından Sonra filmi konusu ve oyuncu kadrosu

ABD yapımı yabancı film Yarından Sonra, 2004 yılında çekildi ve yönetmenliğini Roland Emmerich üstleniyor. Fİlmin senaryosunu ise Roland Emmerich ve Jeffery Nachmanoff kaleme aldı.

Haberin Devamı

YARINDAN SONRA KONUSU

İklim bilim uzmanı olan Jack Hall, Antarktika’da büyük bir buzulun koptuğunu keşfeder. Ancak henüz fark etmediği şey ise bu olayın, dünya popülâsyonunu etkileyecek bir doğal afetin tetikleyicisi oluşudur. Son üç haftadır aralıksız yağmurlar yağmaktadır ve tüm dünyada bir dizi iklimle ilişkili felaketler meydana gelmeye başlamıştır. Herkes dünyanın yeni bir buzul çağına girmekte olduğunu fark eder. İnsanlar, mümkün mertebe yaşadıkları alanları terk ederek, güneye doğru daha sıcak iklim şartlarının olduğu bölgelere toplanmaya başlar. Jack, New York’ta mahsur kalan ve donma tehdidi altındaki oğlu ve arkadaşlarını kurtarmak için kendi canını ortaya koymaya hazırdır.

YARINDAN SONRA FİLMİ OYUNCULARI

Haberin Devamı

Filmin oyuncu kadrosunda; Dennis Quaid, Jake Gyllenhaal, Emmy Rossum, Sela Ward, Ian Holm, Jay O. Sanders, Kenneth Welsh yer alıyor.