Cadde Yaşamak Güzel Şey oyuncuları ve konusu! Yaşamak Güzel Şey nerede çekildi?

Yaşamak Güzel Şey oyuncuları ve konusu! Yaşamak Güzel Şey nerede çekildi?

27.06.2021 - 19:01 | Son Güncellenme:

Yaşamak Güzel Şey filmi, oyuncuları ve konusuyla vizyona girdiği tarihten bu yana ilgiyle izleniyor. Müfit Can Saçıntı tarafından yönetilen film, televizyon ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. İşte, oyuncu kadrosu...

Yaşamak Güzel Şey oyuncuları ve konusu Yaşamak Güzel Şey nerede çekildi

Beyazperde'nin sevilen yerli yapımlarından Yaşamak Güzel Şey filminin senaryosunu Müfit Can Saçıntı kaleme aldı, yönetmenliğini de Saçıntı yerine getirdi. Birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı filmin çekildiği mekanlar da araştırma konusu oldu. 

Haberin Devamı

YAŞAMAK GÜZEL ŞEY KONUSU

Müfit’in acı bir gerçeği öğrenmesi sonucu sıra dışı bir kahramana dönüşmesini konu alan film “Yaşamak Güzel Şey” Kanal D’de ekrana geliyor. Etrafındaki herkesten sürekli azar işiten, kimsenin ciddiye almadığı Müfit, yaşadığı şanssız bir olayın ardından içinde bulunduğu hayatı ve dayatılan sistemi sorgulayınca, hayatta göremediği birçok güzelliği keşfetmeye, yaşamdan tat almaya başlar. 

YAŞAMAK GÜZEL ŞEY OYUNCULARI

Dikkat çeken yerli filmin kadrosunda; Müfit Can Saçıntı, Yasemin Conka, Zihni Göktay, Günay Karacaoğlu, Reha Özcan yer alıyor.

YAŞAMAK GÜZEL ŞEY FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Film 2017 yılında vizyona girdi, komedi ve dram türündedir. Filmin çekimleri ise İstanbul'da Atatürk Arboretumu‘nda (Ağaç Müzesi) yapıldı.