Cadde Yasemin Allen sevgilisi Erdal Kaya ile kavuştu! 'Sonunda'

Yasemin Allen sevgilisi Erdal Kaya ile kavuştu! 'Sonunda'

09.04.2024 - 16:26 | Son Güncellenme:

FBI çalışanı Erdal Kaya ile yeni bir aşka yelken açan ve mutluluğunu her fırsatta sosyal medyada sevenleriyle paylaşan Yasemin Allen, sevgilisine New York'ta kavuştuğu anları yayınladı. Oyuncu, sevgilisini görünce koşarak kucağına atladı.

Ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen, geçtiğimiz haftalarda yeni sevgilisi ile gündeme gelmişti. Allen, kalbini eski bir FBI çalışanı olan Erdal Kaya’ya kaptırmıştı.

Haberin Devamı

İkili atış talimi yaptıkları sırada verdikleri pozu eş zamanlı olarak sosyal medya hesaplarında paylaşarak, aşklarını ilan etmişti.

"YENGE DİYEBİLİRSİNİZ"

Bir takipçisi “Abi bu sefer yenge desek kızmazsın herhalde?” diye sorduğunda Erdal Kaya, "İlk defa onay veriyorum bu muhabbete. Şu ana kadar hiç yengeniz olmadı, ta ki bugüne kadar, şimdi diyebilirsiniz" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMU GÜNDEM OLMUŞTU

Geçtiğimiz günlerde "Sakar kız Candy... Biri jilet, diğeri de masa kenarı. Sürekli bir yerlere çarpıyorum" notuyla yeni pozunu yayınlamış ve sevgilisi Erdal Kaya da pozlara kayıtsız kalamayarak öpücük emojisiyle birlikte "Artık en büyük hayranın benim" yorumunu yazmıştı.

SOLUĞU NEW YORK'TA ALDI

İngiliz asıllı Türk oyuncu Suna Yıldızoğlu'nun kendisi gibi oyuncu olan kızı Yasemin Allen, Murat Cemcir ile birlikte sahneye çıktığı 'Büyük Aşkların Sonuncusu' adlı tiyatro oyunundan fırsat buldukça sevgilisi Erdal Kaya'nın yaşadığı ABD'ye gidiyor. Güzel isim, oyuna verilen kısa bir aradan sonra soluğu tekrar New York'ta aldı.

Haberin Devamı

Yasemin Allen sevgilisi Erdal Kaya ile kavuştu Sonunda

KUCAĞINA ATLADI

Erdal Kaya ile buluşan Yasemin Allen, sevgilisini görünce koşarak kucağına atladı. O anları takipçileriyle de paylaşan oyuncu, paylaşımına "Sonunda..." notunu düştü.

Yasemin Allen sevgilisi Erdal Kaya ile kavuştu Sonunda