Cadde Yasmin Erbil: Babamın genç kız arkadaşlarından rahatsızım!

Yasmin Erbil: Babamın genç kız arkadaşlarından rahatsızım!

26.02.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz ay röportaj verirken babası Mehmet Ali Erbil'den "Bana babalık yapmadı" diye bahseden Yasmin Erbil, yaşanan olayların ardından babası Mehmet Ali Erbil'in yanına giderek kendisiyle barışmıştı. Erbil, görüntülendiği Bebek'te konu hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Yasmin Erbil: Babamın genç kız arkadaşlarından rahatsızım

Kendisinden 20 yaş küçük Gülseren Ceylan ile ilişkisiyle gündemden düşmeyen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in Nergis Kumbasar ile 1989-1996 yılları arasında yaptığı evlilikten dünyaya gelen kızı Yasmin Erbil, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda babasıyla ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulunmuştu:

Haberin Devamı

Çok fazla babalık gördüğümü düşünmüyorum. Nasıl babamın annesinden yarası varsa, benim de babamdan yaram var. Bu yara hiçbir zaman kapanmayacak. Hayatında çok fazla kadınların olması, etrafında genç kızlar olması halen beni yaralıyor, aşabildiğimi söyleyemem. Bazen benden bile küçük olduğunu duyduğum kadınlar olunca rahatsız ediyor bilmiyorum, insan rahatsız oluyor. Artık 27 oldum, hayatında 25 yaşında bir kız duyunca rahatsız olduğum oluyor. Babam gibi insanlardan hoşlanmam, uzak dururum.

"İSTEMİYORUM ÖYLE BİR ŞEY"

Yasmin Erbil, babası Mehmet Ali Erbil'in "Baba olmak istiyorum" şeklindeki açıklaması sonrası "İstemiyorum öyle bir şey. Ali Sadi 'Böyle bir şey olursa kendimi balkondan aşağı atarım' dedi" ifadelerini kullanmıştı.

Yasmin Erbil: Babamın genç kız arkadaşlarından rahatsızım


"ŞAMPİYON YİĞİT OLUR"

Yasmin Erbil, önceki akşam arkadaşı ile birlikte Bebek'teki bir mekandan çıkarken görüntülendi. Çıkışta aracına yürürken gazeteciler ile sohbet eden Erbil, Survivor yarışmasında olan sevgilisi Yiğit Poyraz hakkında konuştu. Erbil, "Çok iyi, gittikçe daha da iyi oluyor. Özlem çok var. 'Survivor'da harika gidiyor, ben her gün kaçırmadan izliyorum. Kesin şampiyon Yiğit olur. Turabi de gitti, o yüzden güzel şimdilik" diyerek güldü.

Yasmin Erbil: Babamın genç kız arkadaşlarından rahatsızım

Haberin Devamı

BABASIYLA BARIŞTI

Geçtiğimiz ay röportaj verirken babası Mehmet Ali Erbil'den "Bana babalık yapmadı" diye bahseden Yasmin Erbil, yaşanan olayların ardından babası Mehmet Ali Erbil'in yanına giderek kendisiyle barışmıştı.

Yasmin Erbil: Babamın genç kız arkadaşlarından rahatsızım

"SORUNLARI DİLE GETİRDİM"

Babası Mehmet Ali Erbil ile ilgili konuşan Yasmin Erbil, "Ben duygusal boşlukla alakalı olan şeyleri söylemiştim. Yoksa benim babam iyi bir baba ama bazı sorunları dile getirdim" diyerek gülümsedi. 

Yasmin Erbil: Babamın genç kız arkadaşlarından rahatsızım

"EVLENMESİNİ İSTEMİYORUM"

Erbil'in genç sevgililerinden rahatsızlığını da dile getiren Yasmin Erbil, "Tabii ki genç kız arkadaşlarından rahatsız oluyorum. O da onun hayatı, daha fazla bir şey diyemiyorum artık. Evlenmesini istemiyorum. Onun hayatı, ben diyeceğimi dedim." diyerek güldü.