Cadde Yaz sezonunu açan Irmak Ünal'dan mayolu pozlar

Yaz sezonunu açan Irmak Ünal'dan mayolu pozlar

14.06.2023 - 19:08 | Son Güncellenme:

Cihan Ünal'ın Sabiş Kuzuoğlu'ndan olan kızı Irmak Ünal, çocukları Vadi ve Kayla ile birlikte 2021'de Bali'ye taşınmıştı. Yaz sezonunu açan 46 yaşındaki ünlü isim, sosyal medya hesabından paylaştığı mayolu kareleriyle adından söz ettirdi. Ünal'ın düzgün fiziği dikkat çekti.

Yaz sezonunu açan Irmak Ünaldan mayolu pozlar

Usta sanatçı Cihan Ünal'ın; eski eşi Sabiş Kuzuoğlu'yla (1970–1978) evliliğinden dünyaya gelen kızı Irmak Ünal, 2010 yılında nikah masasına oturduğu Emre Karabacak ile evliliğini 2017 yılında sonlandırmıştı.

Haberin Devamı

2021'DE BALİ'YE TAŞINDI

Son olarak 2017 yılında 'Dolunay' dizisiyle kamera karşısına geçen Ünal, daha sonra kariyerine yoga eğitmeni olarak devam etme kararı almıştı. Ünal, çocukları Vadi ve Kayla ile birlikte 2021'de Bali'ye taşınmıştı.

Yaz sezonunu açan Irmak Ünaldan mayolu pozlar

ÇOCUKLARININ EĞİTİMİ İÇİN ENDONEZYA'YA YERLEŞTİ

Ünlü oyuncu, "Tek amacım Kayla ve Vadi'nin daha iyi bir eğitim alması. Tabii ben de çeşitli kurslara gideceğim. Türkiye'ye kaç yıl sonra döneriz bilmiyorum. Plan yapmıyorum, anı yaşıyorum" açıklamasını yapmıştı.

Yaz sezonunu açan Irmak Ünaldan mayolu pozlar

 YENİ POZLARINA BEĞENİ YAĞDI

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Irmak Ünal, yeni hayatından kesitleri sık sık sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaşıyor. Yaz sezonunu açan ünlü isim, siyah bikinisiyle verdiği pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu. İki çocuk annesi olmasına rağmen düzgün fiziğiyle dikkat çeken Ünal'a beğeni yağdı.

Haberin Devamı

Yaz sezonunu açan Irmak Ünaldan mayolu pozlar

Irmak Ünal, sosyal medya hesabından paylaştığı mayolu pozlarına ise şu notu düştü:

''Düştüm, yükseliyorum. Hatalar yapıyorum, yaşıyorum, öğreniyorum! Yaralandım ama hayattayım. Ben insanım. Mükemmel değilim ama minnettarım. Çok minnettarım. Bu uzay kıyafeti benim ve bu güzel gezegende, adı verilen bu yolculukta hayatta olmaktan mutluluk duyuyorum. Hayat.

Yaz sezonunu açan Irmak Ünaldan mayolu pozlar

''TURKUAZ SULAR AKLIMIZI BAŞIMIZDAN ALMIŞTI''

Öte yandan; Geçtiğimiz yıl MAG dergisine konuşan Irmak Ünal, unutamadığı bir tatil anısını anlatmıştı:

Bütün tatillerim benim için çok değerli. En yakın arkadaşlarımdan Zeynep ile Maldivlere ulaşıp, on gün geçireceğimiz adaya ayak bastığımızda etrafta kimsecikler yoktu. Saat çok erkendi, sabahın huzuru ve muhteşem bir sessizlik hâkimdi. Bembeyaz kumlar, kristal gibi turkuaz sular aklımızı başımızdan almıştı. Sanırım bu kadar nefes kesici olabileceğini tahmin etmemiştik. Zeynep bana döndü ve 'Irmak bence anneni falan ara, ölmüş ve cennete gelmiş olabiliriz. Emin olalım ölmediğimize' demişti. Bunu hatırladığım zaman hep gülümserim.

Yaz sezonunu açan Irmak Ünaldan mayolu pozlar

"MAİMİ, LOS ANGELES VE LONDRA 'EN'LERİM"

Ünal, ''Türkiye’de ve dünyada en sevdiğiniz tatil yerleri neresi?'' sorusuna ise ''Türkiye’de görmediğim yerler var halen ama benim için Bodrum ve Çeşme çok değerli. Dünyada keşfedecek çok yer var tabii ama şu ana kadar gittiğim yerler içinde Miami, Los Angeles ve Londra 'en'lerim'' cevabını vermişti.

Yaz sezonunu açan Irmak Ünaldan mayolu pozlar