Cadde 'Yazık kadıncağız boyum uzayacak sandı! Ancak bu kadar oldu'

'Yazık kadıncağız boyum uzayacak sandı! Ancak bu kadar oldu'

19.05.2024 - 07:06 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi'nin gollerinden sonra stadyumda çalan 'Aşkın Olayım' parçası dillerden düşmeyen Simge Sağın, "İyiyken her şeyin iyi, kötüyken de berbat hissetmek durumlarını geride bıraktım" dedi. 1.58 metre boyundaki şarkıcı, çocukluk yıllarına dair esprisiyle de dikkat çekti.

Yazık kadıncağız boyum uzayacak sandı Ancak bu kadar oldu

Simge Sağın, iş birliği markanın basın toplantısında soruları yanıtladı. Konserlerden yorgun döndüğünü ve evinde en çok yatağı ile yastığını sevdiğini belirten popçu, kaldığı otellerde en çok yatak sıkıntısı yaşadığını söyledi.

Haberin Devamı

"UYUYAMAYINCA KAFAM ÇALIŞMAZ"

Bu hayatta en sevdiğim yer yatağım. Uyku ve yolla bağlantılı çok yorgun geçen bir hayatım var. Uyuyamayınca kafam çalışmaz, sinirli olmam ama uykusuzluk sesimi çok etkiliyor. Gittiğim otellerde en büyük sıkıntım yatak problemi oluyor. Bazıları iyi ama bazıları da çok sert oluyor.

Yazık kadıncağız boyum uzayacak sandı Ancak bu kadar oldu

"ANNEM BOYUM UZAR ZANNETTİ"

Çocukken annesinin kendisini öğlenleri uyutmasına karşın kısa boylu kalmasına göndermede bulunan Simge, "Ben çok uykucuyum, çocukluktan beri annem beni öğlen uykularına yatırarak büyüttü. Yazık kadıncağız boyum uzayacak falan zannetti ama ancak bu kadar oldu yani" sözleriyle güldürdü.

Yazık kadıncağız boyum uzayacak sandı Ancak bu kadar oldu

"REKABET ETTİĞİM KİMSE YOK"

Müzik kariyerinde inişli ve çıkışlı durumları artık çok abartmadığını vurgulayan Sağın, "Rekabet ettiğim kimse yok. Ben kendimle uğraşıyorum, kendi müziğimle ve kendi hayatımla. Meditasyonum, yogam, uykum... Abartılacak bir şey yok şarkı yapıyorum; bir tanesi çok iyi tutuyor, bir tanesi tutmuyor. Yani iyiyken her şeyin iyi, kötüyken de berbat hissetmek durumlarını geride bıraktım. Onları da yaşadım, tecrübeydi. En sağlıklısı kendimle ilgilenmek, geleceğimi kurgulamak, böyle çok da rahat ettim" dedi.

Yazık kadıncağız boyum uzayacak sandı Ancak bu kadar oldu

Haberin Devamı

"DUAMI OKUR, ALLAH'A SIĞINIRIM"

Sahneye çıkarken bir totemi olmadığını, dua ettiğini ve nefes egzersizleri yaptığını söyleyen 42 yaşıdnaki popçu, "Totemim yok ama beni rahatlatacak 20 dakikalık nefes egzersizi ve meditasyon yaparım. Üzerine bir de duamı okuyorum. Yola her çıktığımda duamı okuyorum ve yüce Allah’a sığınıyorum" şeklinde konuştu.

Yazık kadıncağız boyum uzayacak sandı Ancak bu kadar oldu