Cadde Yemeklerin hikayeleri internette...

Yemeklerin hikayeleri internette...

13.10.2008 - 17:45 | Son Güncellenme:

.

Yemeklerin hikayeleri internette...

Yemeklerin hikayeleri internette...
“Sadece bol yemek tarifleri var, artık hikaye yazılmıyor” diyenler için yeni bir adres var. http://www.yemekhikayeleri.com

Haberin Devamı

Yemeklere dair hikayelerin yazıldığı yemek hikayeleri sitesi, 30’un üzerindeki yazar kadrosu, zengin içeriği ile yemek yemenin tadına varmak isteyenleri yemek yolculuğuna çıkarıyor.

Yemek Hikâyeleri' nin diğer yemek sitelerinden farklı bir yapısı var. Sitenin amacı yemek tarifleri vermekten öte bir yemeğe giden yolun tasvirini, yemeğin kendi hikayesini, yemeğin insanlar üzerinde bıraktıklarını ve ayrılırken hissettirdiklerini, içimize yavaş yavaş sindirdiklerini dile getirmek ve bunu birbirlerinden farklı anlatımlarla yazıya dökmek.

Çocukların da yemek öykülerini yazdığı internet sitesinde yemek fotoğrafçılığı irdelenirken günlük olarak ayın konusuna ilişkin yemek karikatürleri yayınlanıyor.

İsteyenlerin yemek hikayelerini paylaştığı internet sitesi, herkese açık. Siteye üye olarak hikaye gönderebiliyorsunuz. Yemekler üzerine yazmak isteyenler, yemek hikayelerini okumak isteyenler için... Yemek hikayeleri editöryel kadrosu sitenin girişinde davette bulunurken, "Belli mi olur, siz de belki bir gün gizli meyve bahçelerinde yaslı bir böğürtlenin ya da çorba kaselerinde eriyen bir tutam tuzun yazarı olursunuz. Katılın” diyor.