Cadde Yeni trend Beyoğlu

Yeni trend Beyoğlu

20.06.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bir dönem Etiler ve Tarabya’dan çıkmayan iş ve cemiyet dünyasının önde gelen isimleri, artık tercihini Beyoğlu’ndan yana kullanıyor

Yeni trend  Beyoğlu

İstanbul’un en hareketli ve eğlenceli semtlerinden biri olan Beyoğlu, son yıllarda iş ve cemiyet dünyanın gözdesi oldu. Her geçen gün açılan yeni mekanlarla farklı ambiyansları buluşturan semt, önceki akşam ünlü akınına uğradı.

Haberin Devamı

İşadamı Hayrettin Taşdelen ve eşi Buket Taşdelen, Asmalımescit’i tercih edenler arasındaydı. Baş başa yemek yiyen çift, mekan çıkışı karşılaştıkları Güler Yiğit, Halil Değer ve Yılmaz Uslu’yla sohbet etti. Nil Bentürk ve Burak Uyguner ikilisi de iş yoğunluğuna ara verip Asmalımescit’te yemeğe çıktı.

Genç işadamı Emir Sarıgül ve eşi Fatoş Sarıgül de Konsolos isimli mekanda arkadaşlarıyla buluştu. Neşeli sohbet eşliğinde yemek yiyen ikili, mekan çıkışı gülümseyerek objektiflere poz verdi.

Yine cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Aylin Saruhan, Esra Çavuşoğlu, Ayşe - Yaman Erturan çifti de kalabalık bir arkadaş grubuyla gittikleri mekanda hem yemek yedi, hem eğlendi.