Cadde Yeni Türkü ve Mor ve Ötesi'nden müzik dolu gece

Yeni Türkü ve Mor ve Ötesi'nden müzik dolu gece

08.10.2018 - 08:45 | Son Güncellenme:

Ünlü müzik grupları Mor ve Ötesi ile Yeni Türkü, İstanbullulara unutamayacakları bir gece yaşattı. 'Burada Müzik Var' etkinlikleri kapsamında Moda Kayıkhane’de sahne alan her iki grup, şarkılarını seyirciler ile birlikte seslendirdiler.

Yeni Türkü ve Mor ve Ötesinden müzik dolu gece

Moda Kayıkhane'de eski ve yeni albümlerinden şarkılar seslendiren Mor ve Ötesi, seyircilere müzik yolculuklarını da anlattı. Şu ana kadar 8 albüm, 1 EP, 3 de single yayınlayan Mor ve Ötesi, gecenin final performansında şarkılarını akustik formda seslendirdi. Yaklaşık iki saat sahnede kalan grup, seyircilerin ısrarı üzerine tekrar sahneye çıkıp 3 şarkı daha söyledi.

Haberin Devamı

YENİ TÜRKÜ COŞTURDU

Özgün eserleri ve kendilerine has tarzlarıyla 80’ler ve 90’lar kuşağını etkileyen birçok şarkıda imzası bulunan Yeni Türkü konseri de geceye farklı bir tat kattı. Yeni Türkü, 'Maskeli Balo’dan başlayarak dünden bugüne bilinen birçok hit şarkısını seyircilerle birlikte söyledi. Grubun final şarkısı 'Telli Turna’da coşku doruğa ulaştı.

Yazar, müzisyen, ressam ve yönetmen kimliği ile başarı dolu bir geçmişe sahip Mehmet Güreli de 'Burada Müzik Var' etkinliklerinde sahne aldı. Mehmet Güreli’nin özellikle nefesli sazlar ile söylediği şarkılar seyircilerin ilgisini çekti.