Cadde Yeniden evleniyorlar

Yeniden evleniyorlar

10.07.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Haluk Bilginer’in, altı yıl evli kaldığı ve kızının annesi eski eşi Aşkın Nur Yengi’ye, birlikte tatil yaptıkları Miami’de yeniden evlenme teklif ettiği iddia edildi

Yeniden evleniyorlar

Usta oyuncu Haluk Bilginer 2006’da evlenip, 2012’de boşandığı Aşkın Nur Yengi ile yeniden nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Yengi ile boşandıktan sonra Zerrin Tekindor’la aşk yaşamaya başlayan Bilginer, geçtiğimiz aylarda sevgilisinin oğlu Hira Tekindor’un yönetmenliğini yaptığı ‘Arzu Tramvayı’ oyununa ikinci bir yönetmen isteyince ikilinin arası açılmıştı. Zerrin Tekindor’la altı yıllık ilişkisine nokta koyan Bilginer, ardından eski eşi Aşkın Nur Yengi ve kızları Nazlı’yla Miami tatiline gitti.
‘Evet’ dedi

Haberin Devamı

Miami’de kızlarıyla tatil yapan ikili yakınlaşmaya başladı. İddiaya göre Bilginer, eski eşi Yengi’ye tekrardan evlenme teklifi etti. Teklif karşısında şaşıran Yengi ise eski eşi Bilginer’e “Evet” cevabını verdi. Miami tatilinden sonra Yengi ve kızları Nazlı, Londra’ya geçti. Bir süre sonra İstanbul’a dönecek olan Yengi ve kızları Nazlı, daha sonra Bilginer’le Bodrum’a tatile gidecek. Bilginer ve Yengi’nin nikah tarihi merak konusu olurken, çift Bodrum’dan sonra tekrar Londra’ya dönecek.

Yazarlar