Cadde Yılbaşı gecesi el yakıyor!

Yılbaşı gecesi el yakıyor!

24.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Yılbaşı gecesi ünlü bir ismi sahnede izlemenin bedeli 6 bin liradan başlarken, isteklere göre bu rakam on binlerce lirayı bulabilecek.

Yılbaşı gecesi el yakıyor

MESUT YILMAZ - Yeni yıla sayılı günler kala eğlence hayatı hareketlenmeye başladı. Ünlü isimlerin yılbaşı gecesi için talep ettiği astronomik rakamlar masa fiyatlarına da yansıdı. 2024’ü sevdiği sanatçının sahnesini izleyerek karşılamak isteyenler kişi başı en az 6 bin lirayı gözden çıkarmak zorunda kalırken, DJ performansıyla eğlenmek isteyenler ise bin 800 lira ödeyecek. Genelde fiks menülerin sunulduğu otellerde ve mekânlarda rakamlar tercih edilen içkiye göre de on binlerce lirayı bulabilir. El yakan rakamlar özellikle KKTC’deki otellerde sınır tanımıyor. Sanatçının parasını çıkarmaya çalışan işletmeler geceyi kârlı kapatmak için çareyi uçuk fiyat artışlarında buldu.

Haberin Devamı

İstanbul’da en pahalı mekânlar arasında Cahide Palazzo ve Günay Restaurant ön plana çıkıyor. 31 Aralık gecesi Sibel Can’ın izleyici karşısına çıkacağı Cahide Palazzo’da fiks menü 7 bin lira ile 30 bin lira arasında değişiyor. Emrah’ın hayranlarıyla buluşacağı Günay Restaurant’ta ise eğlenmenin bedeli kişi başı 8 bin lira ile 30 bin lira arasında... İstanbul’daki birçok yerde ön masaların rezervasyonları dolarken, orta ve arka masa satışları devam ediyor.

Dört çeşit menü 

2024’ü Şevval Sam’la Crowne Plaza İstanbul Florya’da karşılaşmak isteyenlere dört çeşit menü sunulacak. Misafirler seçimine göre 9 bin lira ve 15 bin lira ödeyecek. Cengiz Kurtoğlu’nun seyirciyle buluşacağı Nossa Costa Restaurant’ta 6 bin lira ile 10 bin lira arasında masalar bulunuyor. 3 bin kişi kapasiteli Watergarden İstanbul JJ Arena’da 2024’e sevenleriyle girecek Gülşen’in giriş ücreti 565 lira... Mekânda dört kişilik, içinde belirli alkol ve çerezlerin olduğu loca fiyatı ise 17 bin 775 lira.

Haberin Devamı

Emre Kınay’ın kendi yeri Watergarden İstanbul Duru Tiyatro’daki performansının bedeli de 4 bin 350 liradan başlıyor. Simge Sağın da hareketli şarkılarıyla Altın Yunus Çeşme’de müzikseverleri coşturacak. Otelde yarım pansiyon konaklama paket fiyatı 12 bin lira ile 25 bin lira arasında değişiyor. Sadece Simge Sağın sahnesini izlemek isteyenler ise kişi başı 10 bin lirayı gözden çıkaracak. Mekanlarda genel olarak sadece DJ performansıyla “Yeni yıla merhaba” demek isteyenler, kişi başı bin 800 liradan 3 bin liraya kadar fiyat ödeyecek.

KKTC’de konaklama ve eğlence bir arada

Yavru Vatan KKTC, yine eğlencenin merkezi olacak. Adada yer alan hemen hemen tüm otellerde yılbaşı gecesi ünlü bir isim, en sevilen şarkılarını seslendirecek. Ayrıca oteller misafirlerine eğlencenin yanı sıra konaklama fırsatı sunuyor. Kenan Doğulu’nun izleyici karşısına çıkacağı Merit Royal Diamond Hotel’de iki gecelik konaklama, uçak bileti ve sahne fiyatı kişi başı 50 bin liradan başlıyor. Concorde Luxury Resort’ta konser verecek olan Tarkan’ı dinlemenin bedeli de iki gece her şey dahil konaklama ve gidiş-geliş uçak biletiyle birlikte kişi başı en az 49 bin 500 lira ödeyecek.