Cadde YILBAŞINA ÖZEL

YILBAŞINA ÖZEL

18.12.2013 - 19:46 | Son Güncellenme:

Türkiye’deki ilk mağazasını Zorlu Center’da açan Brooks Brothers, non-iron gömlekten kravata, papyondan kaşmir kazaklara, fulardan çantaya kadar her zevke hitap edebilecek yılbaşı hediye alternatifleri sunuyor.

YILBAŞINA ÖZEL

SAKAL BAKIMI
Erkekler için sakal ve bıyık kimi zaman imaj için “değişim aracı”, kimi zaman ciltteki yara ve sivilceleri kapamak için “kamuflaj”, kimi zaman “kadınlar tarafından beğenilme nedeni” göstergesi. Uzun klinik çalışmalar sonucu formü-le edilen EEOSE Sakal Serumu, seyrek, zayıf bölgedeki kıl köklerini canlandırmayı ve kuv-vetlendirmeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

HEDiYELi ALIŞVERiŞ

Caudalie’nin çok amaçlı güzellik ürünü Divine Oil ile kendinizi şımartın. Doğal ve özel yağların birleşiminden oluşan kuru yağ vücut, yüz ve saç için de kullanılabiliyor. Yılbaşına özel kofrenin yıldızı 100 ml Divine Oil, seyahat boyu güneşsiz bronzluk sağlayan Divine Legs ve 4 özel yağla kahverengi şeker içeren peeling etkili Divine Scrub hediyeli.

iNDiRiM ZAMANI
Hatemoğlu’nda yılbaşı indirimi başladı. Kaban, palto ve montlarda yüzde 50’ye varan indirim fırsatı var. Business koleksiyonda gri, koyu gri ve siyah başta olmak üzere kumaş ve yün karışımı takım elbiseler, trençkotlar, yün paltolar, V yaka trikolar yer alıyor. Casual ise rahat ve şık parçalardan oluşuyor.

SAKLIKÖY’DEN GELEN LEZZET
Ülker’in yeni ve iddialı bisküvi markası Ülker Saklıköy, güneş ve toprağın harmanladığı en özel besinlerden olan tahılı bambaşka bir lezzet haline getiriyor.
Tam tahıllar, lezzetini kaybetmesin diye taş değirmende yavaş yavaş öğütülüyor, özenle pişiriliyor ve ağızda dağılan Ülker Saklıköy bisküvisi ortaya çıkıyor. Ürünün Klasik, Yulaflı, Sütlü Kremalı ve Fındıklı Kremalı çeşitleri bulunuyor.