Cadde Yıldız Tilbe: Aşk hayatım çok şükür bomboş!

Yıldız Tilbe: Aşk hayatım çok şükür bomboş!

04.10.2023 - 07:10 | Son Güncellenme:

Önceki gün klip çekimleri için bir araya gelen Mustafa Ceceli ve Yıldız Tilbe açıklamalarda bulundu. "Benim çalınacak kalbim yok artık" diyen Tilbe, aşk hayatıyla ilgili dikkat çeken itiraflarda bulundu.

Yıldız Tilbe: Aşk hayatım çok şükür bomboş

Mustafa Ceceli, sanat hayatının 16. yılında birbirinden güzel sürprizlerin yer aldığı 6. albümünü 20 Ekim'de sevenleriyle buluşturmaya hazırlanıyor. Ceceli, yeni albümünde Yıldız Tilbe ile 'Aşktan Giderken' isimli şarkıda düet yaptı.

Haberin Devamı

"HARİKA BİR UYUM YAKALADIK"

Klip çekimleri için bir araya gelen Ceceli ve Tilbe açıklamalarda bulundu. Mustafa Ceceli "Müzik dünyası bu ikiliye hazır olsun. Tilbe ile harika bir uyum yakaladık. Bu parçayı Yıldız ile birlikte söylemiş olmak ve sonunda onunla buluşmuş olmaktan dolayı çok mutluyum. Kıyafet seçimim eşim Selin'e ait. Selin ne verirse onu giyiyorum. Saçlarımı İcardi'den dolayı sapsarı yapasım da var ama Selin beni kapıdan içeri almaz, kapıdan içeri alsa saçlarımı tekrar boyar, hoşuna gitmiyor onun" dedi.

Yıldız Tilbe: Aşk hayatım çok şükür bomboş

"SEZEN'E GİTTİĞİMDE DİNLEMİŞTİM"

Yıldız Tilbe "Bu şarkıyı Sezen'i ziyarete gittiğimde dinlemiştim. Birkaç eksiği vardı. Onları tamamladım. Sezen'in de gönlü büyük, beni şarkısına ortak etti. Her şey vakti gelince oluyor. Mustafa Ceceli ile güzel şeyler yapacağız" dedi.

Yıldız Tilbe: Aşk hayatım çok şükür bomboş

Haberin Devamı

"AŞK MEŞK İŞLERİ BENİM İÇİN GEÇMİŞ OLSUN"

Tilbe muhabirlerin, "Dizine Dursun' şarkısının klip çekimindeki seksi pozları ile ilgili gelen yorumlarına "Bana seksi demeyin, hakaret gibi geliyor, bir tek kelimeye sığdırılmış gibi oluyor, oysaki güzellik her şeyi kapsayan bir şey. Ben çok güzelim. Aşk hayatım Allah'a şükür bomboş. Benim çalınacak kalbim yok artık. Alınacak kalbim de yok. Aşk meşk işleri benim için geçmiş olsun. Sadece şarkı sözlerinde göreceksiniz" diyerek çok konuşulacak sözlere imza attı. 

Yıldız Tilbe: Aşk hayatım çok şükür bomboş